Verotarkastuksessa avustaminen

Ve­ro­tar­kas­tuk­ses­sa avus­ta­mi­nen

Jouduitko verokarhun kynsiin?

Jo pelkkä ajatus verotarkastuksesta voi nostaa hikipisaran otsalle. Verotarkastukset voivat kohdistua niin yrityksiin kuin henkilöihinkin - toisin sanoen keneen vain.

Verotarkastus alkaa yleensä alkukeskustelulla ja päättyy aina verotarkastuskertomukseen. Verotarkastusprosessin aikana verotarkastaja voi pyytää tarkastuksen kohteena olevalta yritykseltä sekä sivullisilta, kuten pankilta, alihankkijoilta tai asiakkailta selvityksiä. Tarkastajien tiedonsaantioikeudet ovat laajat, joten pyydetyt selvitykset voivat olla hyvinkin kattavia. Erityisesti kirjallisiin lisäselvityspyyntöihin on hyvä käyttää asiantuntija-apua, jotta voidaan varmistua siitä, että annetut selvitykset vastaavat riittävästi esitettyihin kysymyksiin ja ne on laadittu selkeästi ja oikeanmuotoisina. Näin voidaan välttyä pitkiltä edestakaisin käydyiltä kirjeenvaihdoilta ja säästetään kaikkien osapuolten aikaa ja vaivaa.

Vaikka yrityksen talousasiat olisikin hoidettu oikein, voi verotarkastus olla aikaa vievä ja hankalahko prosessi. Verotarkastuksen kohteena on tavallisimmin tuloverotus, arvonlisäverotus ja ennakkoperintä, joista jokaiseen Leckléltä löytyy vahvaa kokemusta. Olemme apunanne aina verotarkastuksen alkukeskusteluista aina verotarkastuskertomuksen tarkistamiseen ja mahdollisen oikaisuprosessin loppuun asti. Näin voitte säästä aikaa sekä hermoja ja keskittyä siihen, minkä te taidatte parhaiten.

Hinta:

Erikseen sovittava tuntihinta tai tuntiperusteinen hinnoittelu.

Voit myös toimittaa verotarkastuskertomuksen tai maksuunpanopäätöksen meille arvioitavaksi maksutta. Annamme katselmuksen pohjalta suosituksemme jatkotoimenpiteiksi hinta-arvion kera.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.