Henkilöstön palkitsemisjärjestelmän suunnittelu

Hen­ki­lös­tön pal­kit­se­mis­jär­jes­tel­män suun­nit­te­lu

Oletteko harkinneet keinoja sitouttaa työntekijöitä yrityksen toimintaan entistä tiiviimmin? Haluatteko jatkossakin säilyä henkilöstön silmissä kilpailukykyisenä työnantajana ja pitää kiinni osaavista työntekijöistä?

Erilaisilla henkilöstön palkitsemisjärjestelmillä voidaan parantaa työhyvinvointia ja motivoida henkilöstöä. Palkitsemisjärjestelmän osia ovat esimerkiksi palkkausjärjestelmät, palkkiorahastot ja työntekijöille otetut vakuutukset. Myös osakepohjainen sitouttaminen henkilöstöantiin (tarvittaessa erilajisilla räätälöidyillä osakesarjoilla on suosittu ja käyttökelpoinen tapa sitouttaa ja kannustaa henkilöstöä.

Palkitsemisjärjestelmän suunnittelussa ja toteuttamisessa on otettava huomioon mm. yhtiö- ja vero-oikeudellinen sääntely. Esimerkiksi osakesitouttamisessa tulee huomioida osakeyhtiölain ja tuloverolain säännökset. Samanlainen palkitsemisjärjestelmä ei sovi jokaiselle yritykselle, vaan suunnittelussa on otettava huomioon työpaikan ja henkilöstön erityispiirteet sekä tulevaisuuden tavoitteet. Osakepohjainen palkitsemisjärjestelmä on mahdollista rakentaa esimerkiksi tulevaisuuden exit-suunnitelman ympärille.

Lecklén asiantuntijat auttavat palkitsemisjärjestelmän suunnittelussa ja toteuttamisessa juuri teidän tarpeeseenne sopivalla tavalla. Erityisesti osakesitouttamisen keinot kuuluvat erikoisalaamme. Jos palkitsemisjärjestelmistä herää kysyttävää, olkaa yhteydessä matalalla kynnyksellä.

Hinta:

Alkaen 1.500 euroa + alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.