Ti­mo Tork­kel

Senior Advisor
040 589 8012
timo.torkkel@leckle.fi
KTT

Olen palvelualtis, ratkaisukeskeinen ja asiantunteva. Minulla on 25 vuoden kokemus verotuksesta. Olen työskennellyt aikaisemmin KPMG:llä, jossa toimin asiantuntijaroolin lisäksi muun ohessa 12 vuotta vero- ja lakipalveluista vastaavana johtajana. Olen Vaasan yliopiston vero- ja kirjanpito-oikeuden dosentti.

Minulle asiakastyö on paljon muutakin kuin toimeksiantojen hoitamista. Minulle asiakastyö tarkoittaa useiden erilaisten näkökulmien samanaikaista peilaamista. Tätä kautta on mahdollista hakea uusia ratkaisuja ja toteuttamiskelpoisia toimintamalleja.

Erityisosaamistani ovat yritys- ja rakennejärjestelyt sekä rakennus- ja kiinteistöala. Verotuksen saralla ominta aluettani ovat yritys-, kiinteistö- ja varainsiirtoverotus sekä verotuksen ja kirjanpidon väliset rajapinnat. Verotuksen ja kirjanpidon väliset rajapinnat antavat perinteisestä verotuksen näkökulmasta kovasti uudenlaisia ajatuksia. Verotuksen kansanväliset kysymykset ovat tuttuja. Olen muutamaan otteeseen edustanut asiakasta Euroopan unionin tuomioistuimessa.

Mottoni

Ongelman ratkaisun lopputuloksen pitää olla niin kirkasta, että ”näen silmissäni, kuulen korvissani” tämän.