Ko­ke­nut ve­ro­asian­tun­ti­ja Ol­li-Pek­ka Luo­to­nen Lecklén tii­miin

8.10.2024

Pitkän linjan veroasiantuntija Olli-Pekka Luotonen on liittynyt Lecklén tiimiin lokakuun alussa. Luotonen on työskennellyt ennen Lecklélle siirtymistään lähes 23 vuotta Big Four -yhtiössä verotuksen asiantuntijatehtävissä. Luotonen on toiminut myös kymmenen vuoden ajan Verohallinnossa osakeyhtiöiden ja muiden yritysmuotojen verotuksen parissa. Luotonen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja kotoisin Tampereelta.

Olli-Pekka Luotonen:

Olen seurannut Leckléä mielenkiinnolla sen perustamisesta saakka. Lecklén toiminta on ollut alusta alkaen määrätietoista ja vakuuttavaa. Positiivisuus ja innostus on välittynyt myös Lecklén tiedottamisesta. Tunnen useita leckleläisiä entuudestaan ja olen tehnyt heidän kanssaan töitä. Siirtyminen Lecklélle oli tässäkin mielessä luonteva ja mieluinen ratkaisu.

Työtehtäväni Leckléllä liittyvät ensisijaisesti verotukseen. Silti verotus on usein vain yksi näkökulma monitahoisiin ilmiöihin kuten yritysjärjestelyihin, yrityskauppoihin ja sukupolvenvaihdostilanteisiin. Yritysten ja niiden omistajien tarpeiden ymmärtäminen auttaa paitsi mahdollisuuksien hyödyntämisessä myös vuoropuhelussa verottajan kanssa. Tätä tukee Lecklén innovatiivinen ja avoin yhdessä tekemisen kulttuuri.

Autan asiakkaitani myös muissa verotukseen liittyvissä asioissa kuten verotarkastuksissa, vastineiden laadinnassa, ennakkokannanottojen hakemisessa ja ylipäätään vuoropuhelussa verottajan kanssa. Asiakaskuntani painottuu omistajajohtoisiin osakeyhtiöihin ja niiden omistajiin. Osakeyhtiöiden ohella palvelen myös muita yritysmuotoja, kuntia, kunnallisia liikelaitoksia, yhdistyksiä ja säätiöitä. Työskentely Leckléllä on uusi innostava vaihe Verohallinnossa ja Big4-yhtiössä työskentelyn jälkeen.  Uskon, että voin omalla kokemuksellani tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme ja auttaa kollegoitani heidän työssään.

Hanna Huhtala:

On mahtavaa saada Olli-Pekka mukaan kasvavaan joukkoomme. Jo entisestään vahva verotiimimme saa jäsenekseen lisää vankkaa osaamista ja kokemusta. Strategiamme ja toimintamme keskiössä on osaaminen ja Olli-Pekan taitava ote asiaan kuin asiaan tukee kasvuamme ja osaamistamme läpi organisaation. Tunnen Olli-Pekan jo useamman vuoden ajalta ja uskon hänen tuovan myös työyhteisöömme lisää pilkettä silmäkulmaan leckléläisen hengen mukaisesti.

 

 

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli