91 MJK_Leckle

Ta­ri­nam­me

Meistä muutamin numeroin

Lecklén tarina

Lecklén perustamisen taustalla on halu rakentaa uusi valtakunnallinen + 50 asiantuntijan lakipraktiikka, joka tarjoaa korkeatasoisia liikejuridiikan palveluita ja vero-osaamista maakunnissa ja pääkaupunkiseudulla. Palvelumme ovat usein tiimityöskentelyä ja toimeksiantoihin nivoutuu tyypillisesti liikejuridiikkaa, verotusta ja numeraalista asiantuntemusta.  Tekemisemme perustuu vahvaan osaamiseen.

Haluamme uudistaa lakialaa ja ravistella perinteisiä käsityksiä juristeja sekä lakipalveluita kohtaan. Haluamme näyttää, että myös juristit ovat pääosin mukavia ihmisiä ja lakipalvelut tulisi nähdä ennen kaikkea mahdollisuutena eikä pakollisena pahana.

Jotta voimme uudistaa alaa, pyrimme jatkuvasti uudistumaan itsekin. Tavoitteen saavuttamiseksi kaikilla leckléläisillä on mahdollisuus osallistua yhteisen työyhteisömme rakentamiseen ja palveluidemme kehittämiseen sekä muotoiluun. Toimintaamme ohjaa asiantuntemus ja osaaminen, mutta emme katso pelkästään titteleiden, koulutusten tai työvuosien perään. Kyse on asenteesta ja intohimosta.

Juuri mahdollistamisen ajatusmaailmaan liittyen palveluvalikoimamme on laajentunut myöhemmin kahteen uuteen palvelukokonaisuuteen; Corporate Finance -palveluihin ja HR-palveluihin. Uusien palveluidemme myötä meistä on tullut lakitoimiston sijaan konsulttiyhtiö.

Rakennamme valtakunnallista konsulttiyhtiötä erityisesti kahdesta syystä:

Asiakkaat

Haluamme palvella asiakkaitamme laaja-alaisesti osaltamme mahdollistaen sen, että korkean profiilin laki- ja veropalveluita, CF-palveluita ja HR-palveluita on tarjolla myös maakunnissa. Asiakassuhteet (ihmissuhteet), asiakaspalvelu ja palveluiden kehittäminen ovat toimintamme keskiössä.

Henkilöstö

Haluamme tarjota muun muassa juristien ja kauppatieteilijöiden työmarkkinoilla yhden mielenkiintoisen lisävaihtoehdon. Sijoittumisemme maakuntakaupunkeihin mahdollistaa vaativan liikejuridiikan ja verotuksen pariin työllistymisen uudistumiskykyisessä työpaikassa.

Matkamme on vasta alussa ja tapaamme sinua mielellämme mahdollisena työkaverina, asiakkaana tai muuna sidosryhmänä. Kenties tulet olemaan osa Lecklé-perhettä.

Miten voimme auttaa?

Kaikki yhteystiedot Palvelumme

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.