Lecklé toi­mi myy­jän neu­vo­nan­ta­ja­na Le­den Grou­pin os­taes­sa Ko­ne­pa­ja Sta­mac Oy:n ko­ko osa­ke­kan­nan.

9.10.2024

Lecklé toimi myyjän neuvonantajana Leden Groupin ostaessa Konepaja Stamac Oy:n koko osakekannan.

Oululainen Leden Group on ostanut Seinäjoella toimivan lastuavaan työstöön, jyrsintään ja sorvaukseen erikoistuneen Konepaja Stamac Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Leden Group vahvistaa kasvustrategiansa mukaista, koneistamiseen liittyvää tuotantoaan merkittävästi.

”Alusta alkaen näimme, että jaamme samoja arvoja ja tavoitteita. Näemme, että yhdessä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisemman paketin nykyisille ja uusille asiakkaille.” toteaa Stamacin toimitusjohtaja Pekka Anttila.

Lecklé toimi myyjän juridisena, verotuksellisena ja taloudellisena neuvonantajana transaktion kaikissa vaiheissa. Leckléltä toimeksiannossa olivat mukana laki- ja verotiimistä Arja Lehto ja Juho Lehtimäki sekä Corporate Finance -tiimistä Henri Savolainen, Jere Hurskainen ja Tero Kurvinen.

Lecklé onnittelee lämpimästi osapuolia kaupoista!

Vuonna 1997 perustettu seinäjokelainen Konepaja Stamac Oy on erikoistunut lastuavaan työstöön, jyrsintään ja sorvaukseen. Sen teknisesti modernin koneistamon palveluihin luottavat useat kansainvälisesti tunnetut yhtiöt. Yhtiön viimeisin vahvistettu liikevaihto on 17,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 64 työntekijää.

 Leden Group on kansainvälinen ja kasvava metalliin erikoistunut sopimusvalmistaja, jolla on tehtaita Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Tallinnassa. Tämän yrityskaupan myötä konsernin liikevaihto nousee sadan miljoonan euron luokkaan ja konserni työllistää yli 500 henkilöä.

 

 

Jaa artikkeli