Oi­keus­pro­ses­sis­sa avus­ta­mi­nen

Oletko ajautunut valitettavaan tilanteeseen, jossa oikeusprosessi vaikuttaa väistämättömältä?

Toimistomme luvan saaneet oikeudenkäyntiavustajat avustavat oikeudenkäynneissä yleisissä tuomioistuimissa, välimiesoikeuksissa sekä hallintotuomioistuimissa.

Asiassa on kuitenkin aina suositeltavaa selvittää sovinnollisen riidanratkaisun keinoja neuvotteluteitse ja tämä onkin keskeinen lähtökohtamme riitaprosesseissa. Juristimme auttavat sinua mielellään myös sovinnollisessa riidanratkaisussa niin tuomioistuimissa kun niiden ulkopuolellakin.

Riitely oikeusprosessissa saattaa venyä pitkäksi. Riita-asiassa riidellään yleisessä tuomioistuimessa ensivaiheessa käräjäoikeudessa ja luvalla mahdollisesti hovioikeudessa ja korkeimmassa oikeudessa. Samaa asiaa joutuu kertaamaan istunnoissa mahdollisesti useaan kertaan ja näin ikävään asiaan joutuu palaamaan uudelleen ja uudelleen. Välimiesmenettely on usein hieman nopeampi prosessi, mutta siellä ei toisaalta ole samaa valituslupaa vaikka päätös olisi mielestäsi perusteltu ihan vihkoon.

Toimistomme painopistealueena on liikejuridiikka, mutta avustamme myös muita oikeudenaloja koskevissa oikeudellisissa prosesseissa niin yrityksiä kuin myös yksityisiäkin.

Hinta:

Erikseen sovittava tuntiperusteinen hinnoittelu.

Selvitämme myös, että kattaako mahdollinen oikeusturvavakuutus kulujanne ja oletko yksityisenä mahdollisesti oikeutettu julkiseen oikeusapuun valtion varoista.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.