So­vin­nol­li­nen rii­dan­rat­kai­su

Oletko joutunut taloudelliseen riitatilanteeseen, mutta haluat sopia asian?

Riidoilta kannattaa katkaista siivet mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Vaikka asiasi ei olisi vielä edennyt alkua pidemmälle eikä olisi vielä vireillä missään prosessissa, ovat leckléläiset valmiita auttamaan sinua selvittelyissä ja neuvotteluissa. Koska tuomioistuin- ja muut viranomaisprosessit ovat usein todella aikaa vieviä ja kalliitakin, on hyvin useissa tapauksissa suositeltavaa pyrkiä sopimaan asiasta osapuolten kesken, vaikka vaateista jouduttaisiinkin pakittamaan puolin ja toisin. Voimme arvioida asiaa ulkopuolisena, sinun puolellasi olevana asiantuntijana ja auttaa järkevän ratkaisun hakemisessa. Vanha sanonta pitää vieläkin monesti paikkansa: ”parempi laiha sopu kuin lihava riita”.

Sovinnollisen riidanratkaisun etuja ovat muun muassa ajan säästäminen ja mielen pitäminen kiinni mieluimmin positiivissa kuin negatiivissa asioissa.

Sovinnollista riidanratkaisua voi harjoittaa hyvin laajasti erilaisiin asioihin. Sovinnollinen riidanratkaisu on palkitsevaa ja suositeltavaa. Se on positiivista juridiikkaa.

Tuotteen sisältö:

  • Riita-asiassa vaatimuksen arviointi ja kommentointi sekä sovintoehdotuksen laadinta
Hinta:

1.000 euroa + alv. (palkkio sisältää max. seitsemän tunnin työn. Mikäli aineistoa on paljon, ei kiinteä hinta riitä arvion toteuttamiseen. Ilmoitamme etukäteen, mikäli tämä on tilanne).

Lopputyö (ml. mahdollinen lisäselvitys, sovintoneuvottelut, sovintosopimuksen laadinta/kommentointi) erikseen sovittavalla tuntiveloituksella.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.