Kou­lu­tus so­pi­musoi­keu­des­ta

Jokaisessa yrityksessä tai julkishallinnon organisaatiossa tehdään sopimuksia ja niillä on olennainen merkitys toiminnan ja riskienhallinnan kannalta. Onko teillä tullut vastaan kysymyksiä tai erilaisia tulkintatilanteita sopimuksiinne liittyen? Onko tarvetta kehittää yrityksessänne sopimushallintaa ja tämän osa-alueen osaamista?

Kouluttajana toimii kokeneet liikejuridiikan asiantuntijat ja koulutukset sisältävät runsaasti käytännön esimerkkejä. Koulutuspakettimme räätälöidään kohderyhmän ja sen toiveiden mukaisesti. Koulutuspaketti voi koskea joko laajemmin sopimusoikeutta, kuten esimerkiksi yrityksenne sopimusriskien hallintaa ja sopimusvastuita sekä niiden hallintaa ja sopimusrikkomustilanteita. Koulutuspaketti voidaan räätälöidä myös tietystä sopimustyypistä, kuten esimerkiksi yrityskauppasopimuksista, osakassopimuksista, kaupallisista sopimuksista, kuluttajasopimuksista tai muista sopimustyypeistä tarpeidenne mukaisesti.  Voimme keskittyä koulutuksessa esimerkiksi ajankohtaisiin sopimusoikeudellisiin teemoihin, jotka ovat nimenomaan teidän yrityksessänne ajankohtaisia. Voimme keskittyä myös osittain tai kokonaan valittuihin teemoihin, jotka yhdessä kartoitamme ennen koulutusta. Koulutuksissamme haluamme tarjota aina mahdollisuuden siihen, että osa ajasta varataan teidän käytännössä vastaan tulleisiin kysymyksiin ja ratkaistaan niitä yhdessä osana koulutusta.

Koulutuksen kesto sovitaan erikseen, mutta se voi olla esimerkiksi lyhyt 2 tunnin tietoisku tai koko päivän koulutus taikka useamman päivän kokonaisuus. Suositeltavaa on varata koulutukseen vähintään puolipäivää. Tarpeistanne riippuen koulutukseen voidaan yhdistää myös esimerkiksi yhtiö tai vero-oikeudellisia teemoja, jotka liittyvät olennaisesti tiettyihin sopimustyyppeihin.

Toteutamme koulutuksia niin etäyhteyksin kuin myös halutessanne yhtiönne tiloissa, tai toimistollamme.

Ota yhteyttä, niin järjestetään teidän tarpeitanne palveleva kattava koulutus.

Hinta:

Puolipäivää kestävä etäkoulutus, 1.500 euroa + alv. (sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä toteutuksen)

Kokopäivän kestävä etäkoulutus, 2.500 euroa + alv. (sisältää suunnittelun yhdessä asiakkaan kanssa sekä toteutuksen)

Paikan päällä pidettävissä koulutuksissa veloitamme lisäksi koulutuksesta aiheutuvat matka- ja majoituskulut.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.