Edun­val­von­ta­val­tuu­tus

Oletteko miettineet, miten asianne hoidetaan, jos ette siihen itse kykene? Miten asiat hoituu, jos esimerkiksi sairastuu Alzheimerin tautiin, eikä pysty päättämään omista asioistaan tai enää siinä vaiheessa valtuuttamaan ketään niitä hoitamaan?Haluatteko varmistaa esimerkiksi, että saatte saunalenkkinne aina ja kaikissa olosuhteissa, pääsette ulkoilemaan päivittäin ja talouttanne hoidetaan toiveidenne mukaisesti? Mietityttääkö esimerkiksi, kuka laatii edunvalvontavaltuutuksen ja mitä ehtoja siihen voi sisällyttää?

Me voimme auttaa teitä kaikissa yllä mainituissa kysymyksissä. Edunvalvontavaltuutuksella voitte määrätä, mitä asioitanne hoidetaan, miten niitä hoidetaan ja kuka niitä hoitaa, mikäli itse ette syystä tai toisesta ole enää asioidenne hoitoon kykenevä. Edunvalvontavaltuutus on suositeltavaa laatia hyvissä ajoin, sillä se saattaa tulla tarpeeseen hyvinkin yllättäen ja ennalta arvaamatta.

Asiaa koskevan sääntelyn mukaan edunvalvontavaltakirja on tehtävä kirjallisesti, jonka lisäksi se on valtuuttajan sekä kahden esteettömän todistajan allekirjoitettava. Edunvalvontavaltuutuksen vahvistaa Digi- ja väestötietovirasto. Valtuutus viedään vahvistettavaksi vasta, jos tulee tilanne, ettei henkilö pysty hoitamaan itse omia asioita.

Asiantuntijamme avustavat teitä mielellään edunvalvontavaltuutuksen laatimisessa.

Hinta:

Alkaen 500 euroa (sisältää neuvottelun lakimiehen kanssa, valtakirjaluonnoksen ja yhden muokkauskierroksen. Asiakas vastaa Digi- ja väestötietoviraston vahvistamismaksusta.)

 

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.