Hoi­to- ja hoi­va­tah­to

Vapaamuotoinen hoitotahto sekä hoivatahto ovat juuri sinun näköisesi toiveet hoidosta ja hoivasta pahimman varalle. Varautuminen kannattaa.

Hoitotahto on omaa lääketieteellistä hoitoa koskeva tahdonilmaus sellaista tilannetta varten, jossa potilas ei itse pysty ilmaisemaan tahtoaan hoitavalle terveydenhuollon ammattihenkilölle.

Hoitotahto on syytä laatia kirjallisesti, jotta terveydenhuollon ammattihenkilö voi todeta tahdon luotettavasti eikä tulkintaongelmia pääse syntymään. Hoitavien henkilöiden on otettava hoitotahto huomioon hoidossa ja lääketieteellisissä tutkimuksissa.

Hoivatahdolla puolestaan potilas voi esittää tahtotilansa siitä, miten häntä tulisi hoitaa ja huomioida tilanteessa, jossa hän ei itse pysty toiveitaan enää ilmaisemaan.

Hoivatahdossa potilas voi ilmoittaa itselleen arkisessa elämässä tärkeät ja arvojensa mukaiset asiat, jotka otetaan sittemmin huomioon hoidossa. Hoivatahdossa voidaan myös ottaa kantaa hoitopaikkaan sekä siihen, miten potilaan taloudellisia asioita tulisi hoitaa. Myös hoivatahto on syytä laatia kirjallisesti.

Otathan yhteyttä toimistomme asiantuntijoihin, niin laadimme toiveidesi mukaisen hoito- ja/tai hoivatahdon.

Laadittaessa hoito- ja hoivatahtoa olisi hyvä samalla ottaa huomioon edunvalvontavaltuutus.

Hinta:

Hoivatahto alkaen 250 euroa sis.alv. hoitotahto alkaen 250 euroa sis. alv. ja yhdessä alennettuun hintaan 400 euroa sis. alv. (sisältää asiakirjaluonnokset ja yhden muokkauskierroksen)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.