Tes­ta­ment­ti

Haluatko määrätä siitä, miten omaisuuttasi käytetään, kuka omaisuudestasi määrää ja miten se tulee jakaa jälkeesi?

Tämä on mahdollista testamentilla. Testamentin muodosta riippuen, sillä voidaan määrätä muun muassa perittävän omaisuuden omistus-, hallinta- ja/tai tuotto-oikeuksista. Testamentti voi siis olla esimerkiksi hallintaoikeustestamentti tai omistusoikeustestamentti. Testamentti voidaan laatia koskemaan koko omaisuutta, jolloin kyseessä on ns. yleistestamentti, tai vain tiettyä omaisuutta, jolloin kyseessä on ns. erityistestamentti.

Keskeisintä on, että testamentista ilmenee selkeästi testamentin tekijän viimeinen tahto ilman tulkinnanvaraa. Näin ollen testamentin sisältöä laadittaessa tuleekin olla erityisen tarkkana. Lisäksi tulee ottaa huomioon, että testamentin tulee täyttää tietyt muotovaatimukset ollakseen pätevä.

Otathan yhteyttä asiantuntijoihimme, jotka ovat valmiina avustamaan testamenttisi laadinnassa. Testamentin teko on avullamme sinulle vaivatonta.

Hinta:

Alkaen 500 euroa + alv. (sisältää sopimusluonnoksen ja yhden muokkauskierroksen).

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.