Franc­hi­sing-so­pi­mus

Oletko ryhtymässä franchising -yrittäjäksi vai onko kenties suunnitelmissa laajentaa yrityksenne liiketoimintaa franchising -kentälle?

Franchisingin idea on kaupallinen yhteistyösuhde, jossa franchising-antaja luovuttaa franchising-yrittäjälle tietyin ehdoin käytettäväksi liiketoimintamallinsa.

Toimivasta franchising -yhteistyöstä on lukuisia hyötyjä kummallekin osapuolelle, mutta kehnosti laadittu osapuolten välistä oikeussuhdetta sääntelevä franchising-sopimus saattaa johtaa hedelmällisen yhteistyön väärille urille ennemmin tai myöhemmin. Jokainen yksittäinen franchising -yhteistyö on uniikki, joten valmiin sopimuspohjan käyttäminen otsikkoasiassa ei lähtökohtaisesti tule kysymykseen. Tilannekohtaisesti räätälöidyllä sopimuksella saadaan sovittua osapuolten tahtotilan mukaisesta yhteistyöstä ja siihen liittyen molempien osapuolten oikeuksista ja velvoitteista.

Lisäksi niin franchising -toiminnan suunnittelussa kuin myös sopimuksen muotoilussa tulee ottaa huomioon myös verotuksellisia näkökulmia, kuten työsuhteen ja yrittäjätoiminnan väliset rajanvedot.

Mikäli olet suunnitellut liiketoimintasi laajentamista franchising -kentälle, sujuu se sopimustekniikan osalta yhteistyössä Lecklén osaavien asiantuntijoiden kanssa. Autamme toki mielellämme myös franchising-yrittäjää sopimusneuvotteluissa franchising-antajan kanssa tarpeen mukaan!

Hinta:

Hinta-arvio 1.750-2.500 euroa + alv.

Annamme tarkemman arvion alkukeskustelun jälkeen.

 

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.