Osa­kas­so­pi­mus

Onko yhtiössänne enemmän kuin yksi osakas? Onko yhtiössä omistajia, joiden omistamiseen liittyy työpanoksen antaminen yhtiölle?

Onko teille tärkeää, että omistajat eivät harjoita kilpailevaa toimintaa? Haluatteko sopia etukäteen, että miten toimitaan osakkeiden luovutustilanteissa?

Jos vastauksesi oli johonkin näistä esimerkeistä "Kyllä", niin suosittelemme mm. ko. tilanteita silmällä pitäen osakassopimuksen laatimista. Syitä osakassopimuksen laadinnalle löytyy iso nippu edellä todettujen lisäksi.

Mikäli yhtiössä on enemmän kuin yksi osakkeenomistaja, on omistajien syytä arvioida osakassopimuksen tarpeellisuus. Lähtökohtaisesti osakassopimus on aina tarpeellinen tuleviin muutostilanteisiin ja riskeihin varautumiseen ennakolta, kun yhtiössä on vähintään kaksi osakkeenomistajaa.

Osakassopimuksen ei tarvitse olla kilometrien mittainen, eikä sen tarvitse olla vaikeaselkoinen.

Räätälöity sen tulee kuitenkin olla. Avustamme teitä laatimaan teidän tarpeisiinne ja tilanteeseen sopivan sopimuksen. Keskeisiä sovittavia asioita ovat usein mm. luovutustilanteet, työntekovelvoite ja kilpailukielto.

Hinta:

2.000 euroa + alv. (sisältää sopimusluonnoksen ja kaksi muokkauskierrosta)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.