Yh­tiö­jär­jes­tyk­sen lä­pi­käyn­ti

Onko yhtiönne yhtiöjärjestys viettänyt aikaa piirongin laatikossa keräämässä pölykerrosta?Onko yrityksen toiminta ja/tai omistuspohja muuttuneet yhtiön perustamisen jälkeen? Oletko miettinyt yhtiöjärjestyksen päivittämistä, mutta sopivaa ajankohtaa ei ole löytynyt?

Jos vastauksesi oli johonkin yllä esitetyistä kysymyksistä "Kyllä", niin suosittelemme yhtiöjärjestyksen läpikäyntiä asiantuntijan toimesta. Syitä yhtiöjärjestyksen katsastukselle ja ajantasaiseksi päivittämiselle löytyy iso nippu edellä todettujen lisäksi. Jos yrityksesi yhtiöjärjestyksessä puhutaan vielä nimellisarvosta tai markoista, on tämä hyvä indikaattori tarpeesta katsoa yhtiöjärjestys ajan tasalle.

Yhtiöjärjestys on yksi osakeyhtiön tärkeimmistä dokumenteista. Yhtiöjärjestys määrittää osakeyhtiölain ohella muun muassa yhtiön toimintaa ja siihen liittyen toimivallan rajoja, hallintoa ja osakkeiden vaihdannan vapauteen liittyviä rajoituksia. Etenkin tilanteissa, joissa on enemmän kuin yksi osakkeenomistaja, kannattaa yhtiöjärjestyksen laadintaan kiinnittää erityistä huomiota.

Kenties tärkein yhtiöjärjestyksellä turvattavista asioista on mahdollisuus turvata tehokkaasti ja ulkopuolisia sitovasti yhtiön omistuksen säilyminen halutuissa käsissä. Tyypillistä on, että yhtiöjärjestystä ei ole muistettu päivittää osakassopimuksen laadinnan yhteydessä ja tästä johtuen ne eivät ole asianmukaisessa synkassa keskenään.

Yhtiöjärjestyksen ei tarvitse olla pitkä ja vaikeaselkoinen, mutta räätälöity sen tulee olla. Avustamme teitä mielellämme päivittämään nykytilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivan yhtiöjärjestyksen.

Tuotteen sisältö:

  • aloituspalaveri 30 min
  • yhtiöjärjestyksen läpikäynti sekä muokkausehdotukset ja niiden läpikäynti
  • tarvittaessa yhtiöjärjestyksen muuttamiseen vaadittavat pöytäkirjan ja lomakkeen laadinta
Hinta:

650 euroa + alv.

Mikäli haluatte, että yhtiöjärjestyksessä huomioidaan myös osakassopimuksen määräykset, niin tällöin kustannus on 1.100 euroa + alv.

Hinta ei sisällä kaupparekisterin käsittelymaksuja.

Mikäli kyseessä on keskinäinen kiinteistöosakeyhtiö, niin olkaa sen kustannuksesta meihin yhteydessä erikseen.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.