Per­he­va­ral­li­suus­kar­toi­tus

Tiedätkö mitä erilaisia vaihtoehtoja on perheenne varallisuuden suunnitteluun? Erilaisia vaihtoehtoja on lukuisia. Onnistunut perhevarallisuuden suunnittelu ja hallinnointi edellyttää avointa vuorovaikutusta ja yhteistyötä omistajayrittäjän ja asiantuntijan välillä. Tehokkaalla ja ammattitaitoisella suunnittelulla yritys- ja perhevarallisuuden hallintaan liittyvät eri osa-alueet ja varallisuus tulevat huomioiduksi. Hyvin tehty suunnittelu mahdollistaa varallisuuden turvallisen ja verotehokkaan hallinnan perheen eri elämänvaiheet huomioiden.

Oletko joskus miettinyt,

 • Mikä on kokonaisvarallisuutesi ja miten sitä voidaan siirtää seuraavalle sukupolvelle järkevästi?
 • Miten varallisuudensiirto kannattaisi järjestellä niin, että kokonaisuus olisi mahdollisimman toimiva ja kustannustehokas?
 • Kuinka varmistat lasten ja puolison taloudellisen aseman, jos sairastut vakavasti tai kuolet?

Tee kanssamme perhevarallisuuskartoitus. Kartoitamme varallisuustilanteesi kokonaisvaltaisesti juuri sinun olosuhteesi huomioon ottaen.

Tarjoamme vankalla kokemuksella perhevarallisuuden suunnitteluun liittyvää juridista ja verotuksellista neuvontaa omistajayrittäjille ja heidän perheilleen.

Kartoituksen jälkeen sinulla on käsitys siitä,

 • Voisiko varojenjakoa yhtiöstä tehostaa
 • Parantaisiko yritysrakenteen muuttaminen riskienhallintaa tai varojen jaon verotehokkuutta
 • Millaisia vaihtoehtoja omaisuuden siirtämiseksi seuraavalle sukupolvelle olisi käytettävissä
 • Mitä asiakirjoja sinun ja perheenjäsentesi turvaksi olisi suositeltavaa laatia

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ole rohkeasti yhteydessä meihin. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää siitä, miten kartoitus voidaan suorittaa kokonaisvaltaisena pakettina tilanteenne vaatimalla tavalla.

Hinta:

1.500-2.500 euroa+alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Lähetä viesti

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.