Verovalitus ja oikaisuvaatimus

Ve­ro­va­li­tus ja oi­kai­su­vaa­ti­mus

Huomasitko verotuksessasi korjattavaa verotuksesi päättymisen jälkeen? Oletko eri mieltä Verohallinnon kanssa sen tekemästä verotuspäätöksestä?

Verohallinnon päätöksiin on mahdollista hakea muutosta verotuksen oikaisulautakunnalta kirjallisella oikaisuvaatimuksella. Oikaisulautakunnalta saaduista ratkaisuista on puolestaan mahdollista valittaa hallinto-oikeuteen ja edelleen korkeimpaan hallinto-oikeuteen, mikäli valituslupa myönnetään.

Erimielisyys Verohallinnon päätökseen voi syntyä yksittäisestä veroasiasta, verotarkastuksessa esiin nostetuista seikoista tai ennakkoratkaisun lopputuloksesta. Mitä kimurantimpi on kiistanalainen kysymys, sitä tärkeämpää on panostaa selkeisiin, ymmärrettäviin ja kattaviin perusteluihin, jotta asia ratkeaisi verovelvollisen eduksi mahdollisimman aikaisessa vaiheessa valitusprosessia. Jo pelkästään oikaisuvaatimuksen käsittely voi viedä vuodenkin verran. Verovalituksissa ja oikaisuvaatimuksissa korostuvat paitsi tosiasioiden ja tehtyjen toimenpiteiden ja niiden syiden tarkka kuvaaminen myös perusteiden hakeminen verovelvollisen näkokulmalle vallitsevasta verotus- ja oikeuskäytännössä.

Oikaistavaan päätökseen voi liittyä verolain tulkinnan kannalta haastavia kysymyksiä ja huomattavia taloudellisia intressejä. Lecklén veroasiantuntijat avustavat laatimaan tilanteeseen sopivat oikaisuvaatimukset ja verovalitukset niin yhtiöille kuin henkilöillekin. Verovalitusprosessit voidaan monesti välttää hakemalla etukäteen ennakkoratkaisu  tai käyttämällä asiantuntija-apua veroilmoituksen laatimisessa.

Hinta:

Alkaen 1.200 euroa + alv.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.