Ta­va­ra­merk­ki

Onko yrityksellänne käytössä logo, iskulause tai muu teidät kilpailijoista erottava merkki? Haluatteko estää kilpailijoita käyttämästä teidän uniikkia merkkiänne?

Mikäli vastasitte edellä esitettyihin kysymyksiin ”kyllä”, suosittelemme ehdottomasti hakemaan kanssamme tavaramerkin rekisteröintiä. Suosittelemme kaikkia suojaamaan brändinsä tavaramerkkien rekisteröinnillä. Tavaramerkkien onnistunut rekisteröinti on keskeisessä asemassa yrityksen brändin sekä tuotteiden vakiinnuttamisessa.

Liian harva muistaa suojata kattavasti oman aineettoman pääomansa. Huolellisesti tehtynä, taaramerkkien rekisteröinti kuitenkin luo vankkaa turvaa yrityksen liiketoiminnan kehittämiselle.

Tavaramerkki on tunnusmerkki, joka erottaa yrityksen valmistamat tai tuottamat tavarat ja palvelut muiden yritysten vastaavista. Tavaramerkin rekisteröinti tai hakeminen merkki laajalti tunnettujen merkkien luetteloon tuo yksinoikeuden tavaramerkkiin. Yksinoikeus tarkoittaa käytännössä, että voitte kieltää kilpailijoitanne käyttämästä rekisteröityä tavaramerkkiänne tai siihen sekoitettavissa olevaa merkkiä.

Tavaramerkki ei ole sidottu vain yhteen tiettyyn muotoon. Tavaramerkkejä voivat olla muun muassa sanat, kirjain- tai numeroyhdistelmät, kuviot, tuotteen ulkomuoto, videot tai jopa tietyt erottamiskykyiset äänet.

Lisäksi, jos rekisteröidyn merkin ympärille luodaan onnistunut brändi, voi se esimerkiksi yrityskauppatilanteessa vaikuttaa yrityksen arvoon nostavasti. Tunnettu ja suojattu tavaramerkki voi houkutella monia alan toimijoita tarjoamaan yrityskauppatilanteessa vielä hieman enemmän.

Lisäksi mikäli tavaramerkkiä käytetään myös kansainvälisissä yhteyksissä, on mahdollista rekisteröidä myös EU-tavaramerkki tai kansainvälinen tavaramerkki. EU-tavaramerkki tuo suojaa koko unionin alueella, eikä näin ollen esimerkiksi ruotsalainen kilpailijayritys voi käyttää rekisteröityä merkkiä toiminnassaan. Kansainvälinen tavaramerkki puolestaan suojaa merkkiänne niissä maissa, joissa rekisteröintiä haetaan. Nämä maat voivat olla juuri teidän suojan tarpeisiinne sopivat, aina Kanadasta Uuteen-Seelantiin.

Kartoitamme aina yksilöllisesti asiakkaidemme tarpeet ja hoidamme rekisteröintiprosessin niin rekisteröitävien merkkien etsinnästä aina hakemuksen laatimiseen asti. Laadimme yhteistyössä kanssanne tavaramerkkinne tavara- ja palveluluettelon niin, että merkkinne kattamat tavarat ja palvelut saavat mahdollisimman laajan suojan ja merkki on hyväksyttävissä Patentti- ja rekisterihallituksessa. Lisäksi laadimme tavaramerkkihakemuksen ja toimimme asiamiehenänne tavaramerkkiä haettaessa.

Avustamme myös tavaramerkkien loukkaustilanteissa. Asiantuntijamme ensisijaisesti pyrkivät lopettamaan loukkauksen neuvotteluteitse. Ota yhteyttä meihin, niin suojataan teidänkin yrityksenne arvokas aineeton pääoma asianmukaisesti sekä kattavasti.

Hinta:

800 euroa + alv. Sisältää yhden kansallisen tavaramerkin rekisteröintiprosessin.

+ 300 euroa + alv. Lisäveloitus per toinen tai useampi tavaramerkki.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

      Muut aiheeseen liittyvät palvelut