Agent­ti­so­pi­mus

Onko uudelle markkina-alueelle tapahtuvan myynnin aloittaminen tai olemassa olevan markkina-alueen vahvistaminen järkevämpää toteuttaa agentin välityksellä?

Agentin eli kauppaedustajan tehtävänä on saada aikaiseksi toimeksiantoja päämiehensä nimissä ja lukuun.

Suoran myynnin lisäksi agentti edesauttaa markkina-aseman parantamisessa, sillä hänellä on velvollisuus edistää parhaan kykynsä mukaan agenttisopimuksen mukaista myyntiä sekä valvoa päämiehensä etuja agenttisopimuksen alaan kuuluvalla alueella. Agentin kanssa on syytä sopia kirjallisesti keskeisistä ehdoista. Sopimus ja sen muutos on tehtävä kirjallisesti, jos jompikumpi sopijapuoli sitä vaatii. On syytä huomioida, että sopimussuhteeseen vaikuttaa osaltaan pakottava lainsäädäntö, minkä johdosta mitä tahansa ei voida sopia. Syytä on huomioida myös mm. agentin oikeus sopimuksen jälkeiseen hyvitykseen.

Autamme teitä itse agenttisopimuksen luonnostelun lisäksi tarpeen mukaan neuvottelemaan molempia osapuolia hyödyttävän reilun provisiomekanismin.

Hinta:

Alkaen 1.200 euroa + alv. (sisältää sopimusluonnoksen ja kaksi muokkauskierrosta)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.