Esi­so­pi­mus

Oletko solmimassa sopimusta, mutta tulevan sopimussuhteen ehdot ja/tai sopimussuhteeseen vaikuttavat seikat eivät vielä kaikilta osin ole selvillä? Haluatko varmistaa sopimuksen syntymisen tulevaisuudessa avoimeksi jääneiden seikkojen toteutumisen myötä?

Esisopimus on sitova sopimus, jolla sitoudutaan myöhemmän sopimuksen tekemiseen tiettyjen ehtojen täyttyessä. Tällaisia ratkeamista odottavia ehtoja voivat olla esimerkiksi lainvoimaisuus, ennakkoon toteutettava rakennejärjestely, ennakkoratkaisu tai rahoituksen varmistuminen. Esisopimuksen sisältö on aina tapauskohtainen, mutta kaikissa tapauksissa sopimus on syytä laatia tarkasti ja osapuolten yhteisen tahtotilan mukaisesti.

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan tarpeidesi mukaisen esisopimuksen laadinnassa.

Mikäli tilanteessasi ei vielä ole tarpeen tehdä osapuolia sitovaa sopimusta myöhemmän sopimuksen tekemisestä, mutta osapuolten yhteisen tahtotilan vahvistaminen olisi kuitenkin tarpeen ei sitovalla tasolla, voi tilanteeseenne paremmin sopiva sopimusmalli olla aiesopimus.

Hinta:

Alkaen 700 euroa /h + alv. (sisältää sopimusluonnoksen ja yhden muokkauskierroksen)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.