Hankintatarjouksessa avustaminen

Han­kin­ta­tar­jouk­ses­sa avus­ta­mi­nen

Onko hankintayksikkö ilmoittanut kilpailutusmenettelystä, johon yrityksesi haluaisi päästä mukaan? Haluatko varmistaa, mihin yrityksesi sitoutuu, jos se kilpailutusmenettelyn johdosta tulee valituksi? Haluatko asiantuntijan mielipiteen laatimastasi tarjouksesta?

Hankintailmoitukseen huolellinen perehtyminen kannattaa, sillä kilpailutusmenettelyssä menestymisen ehdottomana edellytyksenä on, että annettu tarjous vastaa hankintailmoituksessa ja hankinta-asiakirjoissa asetettuja vaatimuksia, ehtoja ja perusteita.

Julkisissa hankinnoissa voi tuntua epäselvältä, mihin yritys valituksi tullessaan sitoutuu. Osapuolten välisiä velvoitteita määrittävät hankintailmoitus ja/tai tarjouspyyntö, mahdollinen alustava hankintasopimusluonnos sekä julkisia hankintoja koskevat yleiset sopimusehdot. Lecklén rautaiset asiantuntijat auttavat yritystäsi kartoittamaan hankinnasta seuraavat oikeudet ja velvollisuudet.

Avustamme mielellämme hankintayksikön pyytämän tarjouksen laadinnassa, sekä hankintailmoituksen ja/tai tarjouspyynnön sekä niihin oheistettujen asiakirjojen ehtojen tulkinnassa tarpeellisilta osin.

Otathan yhteyttä. Autamme mielellämme.

Hinta:

Erikseen sovittava kiinteä hinta tai tuntiperusteinen hinnoittelu.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.