Työsuhteen päättämissopimus

Työ­suh­teen päät­tä­mis­so­pi­mus

Haluatko päättää työsuhteen siitä erikseen sopimalla?

Työsuhteen yksipuolinen päättäminen ei ole ainoa vaihtoehto, mikäli työsuhteen päättyminen tulee ajankohtaiseksi. Työntekijä ja työnantaja voivat päättää työsuhteen myös sopimuksella. Sopimuksen ehdoista tulee neuvotella ja sopia tarkasti osapuolten tahtotilan mukaan, jotta mahdollisilta erimielisyyksiltä ja/tai odottamattomilta jatkovaatimuksilta vältytään puolin ja toisin tulevaisuudessa. Sopimuksen ehdot ja niiden vaikutukset esimerkiksi työttömyysetuuksiin on tarpeen tiedostaa etukäteen.

Sopimusvapautta hyödyntämällä voidaan työsuhteen päättämisen ehdoista sopia hyvinkin joustavasti ja päättämissopimus voi olla tilanteesta riippuen erittäin varteenotettava vaihtoehto

Asiantuntijamme avustavat teitä mielellään työsuhteen päättämissopimuksen laatimisessa sekä sopimuksen ehtoja koskevissa neuvotteluissa.

Hinta:

Alkaen 700 euroa + alv. (sisältää sopimusluonnoksen ja yhden muokkauskierroksen)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.