Työ­so­pi­mus

Mietitkö, mitä seikkoja olisi hyvä huomioida työsopimusta laadittaessa tai sellaiseen sitouduttaessa?

Vaikka työsopimus tuleekin aina laatia ehdoiltaan tapauskohtaisesti tilanteenmukaiseksi, niin työsopimuslaki sääntelee aina työsopimuksia. Lain mukaan työsopimus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti, myös sähköinen työsopimus on mahdollinen. Työsopimus on voimassa toistaiseksi tai määräajan, joka työsuhde vaatii aina perustellun syyn.

Tyypillisesti työsopimuksissa sovitaan ainakin sopimuksen kestosta ja koeajasta, työtehtävistä, palkasta, työajasta ja työstä maksettavista korvauksista sekä lomista ja irtisanomisajasta. Lisäksi työsopimukset voidaan laatia huomioiden esimerkiksi salassapitoa ja kilpailukieltoa koskevat tarpeet, joita koskien tulee kuitenkin ottaa tarkasti huomioon myös mainittuja seikkoja sääntelevä sääntely.

Avustamme teitä laatimaan tarpeisiinne sopivan työsopimuksen, jossa on huomioitu juuri teille keskeisimmät sopimussuhteen ehdot. Meiltä onnistuu toki myös työsopimusluonnoksen kommentointi.

Hinta:

Alkaen 500 euroa + alv. (sisältää sopimusluonnoksen ja yhden muokkauskierroksen)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.