Työ­tur­val­li­suus­ri­kok­set

Onko yrityksessänne tapahtunut työtapaturma, jonka seuraukset mietityttävät? Haluatteko saada lisätietoja yrityksenne toimintaan liittyvien työturvallisuusmääräysten sisällöstä?

Työturvallisuusrikoksella tarkoitetaan tahallista tai huolimatonta tekoa, jolla työnantaja tai tämän edustaja rikkoo työturvallisuusmääräyksiä tai muuten rikoslaissa säädetyllä tavalla jättää noudattamatta työturvallisuusmääräyksistä johtuvia velvollisuuksiaan. Työturvallisuusrikoksena ei kuitenkaan pidetä yksittäistä työturvallisuusmääräysten rikkomista, joka on vähäinen ja josta on laissa määritellysti säädetty erikseen.

Vastuutahojen arviointi saattaa työturvallisuusrikoksessa olla toisinaan hyvinkin haastavaa. Työturvallisuusrikoksista voi koitua seurauksia sekä työnantajayritykselle että työnantajan vastuussa olevalle edustajalle.

Asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan teitä työturvallisuusrikoksiin liittyvissä prosesseissa kuten esitutkinnassa ja mahdollisessa oikeudenkäynnissä. Lisäksi voimme auttaa työturvallisuustilanteenne oikeudellisessa kartoituksessa, jolla pyritään ennakolta estämään työturvallisuuspuutteiden aiheuttamia ongelmia.

Hinta:

Tuntiperusteinen tai alkukartoituksen jälkeen annettava kiinteä hinta.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.