Lecklé avus­ti myy­jää poh­jois­mai­sen TEQT Grou­pin os­taes­sa Tam­mer­bi­tu­mi Oy:n ja Suo­men Huo­pa­kat­to Oy:n

3.10.2024

Lecklé avusti myyjää pohjoismaisen TEQT Groupin ostaessa Tammerbitumi Oy:n ja Suomen Huopakatto Oy:n. Pohjoismainen, kattojen rakentamiseen erikoistunut urakoitsijaryhmä TEQT jatkaa kasvuaan Suomen markkinalla sen ostaessa alan merkittävät kotimaiset toimijat, Tammerbitumi Oy:n ja Suomen Huopakatto Oy:n.

-TEQT-konserniin liittyminen on meille luonnollinen askel. Jaamme yhtiön kanssa samat arvot ja näemme suuria kasvumahdollisuuksia sekä yrityksenä että yksilöinä. Yhteistyön kautta pystymme jatkossa kehittämään liiketoimintaamme säilyttäen vahvan paikallisen läsnäolon, Tammerbitumi Oy:n ja Suomen Huopakatto Oy:n toimitusjohtaja Tero Rajava toteaa.

Lecklén asiantuntijaryhmä toimi kaupassa myyjän juridisena, verotuksellisena ja taloudellisena neuvonantajana. Mukana toimeksiannossa Corporate Finance -tiimistä Heikki Leppänen ja Henri Savolainen ja laki- ja verotiimistä Riikka Urtti ja Jouni Sivunen.

Lecklé onnittelee molempia osapuolia kaupan johdosta!


TEQT Group on kattojen rakentamiseen erikoistunut urakoitsija, jonka tavoite on olla Pohjoismaiden johtava pelti- ja vedeneristysurakoinnin toimija. Yhtiö koostuu 37:stä paikallisesti toimivasta ja laaja-alaista osaamista sekä kokemusta omaavasta toimijasta Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

 Tammerbitumi Oy ja Suomen Huopakatto Oy ovat tunnettuja teollisuuden, liikekiinteistöjen ja taloyhtiöiden kattojen saneerausprojekteihin erikoistuneita toimijoita, jotka toimivat Tampereella, Oulussa ja Helsingissä. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on n. 13 miljoonaa euroa niiden työllistäen 50 alansa ammattilaista. Myydyt yhtiöt kuuluivat pirkanmaalaiseen Tahoma-konserniin.

Jaa artikkeli