Ai­ra Ei­ro­la

Uskon, että meillä Pohjoismaissa on paljon valjastamatona potentiaalia erilaisten näkemysten hyödyntämisessä ja rikkaamman keskustelukulttuurin kehittämisessä.

Organisaatiot sekä menestyvät, että voivat hyvin, kun henkilökunnan osaaminen todella pääsee kukoistamaan.Autan asiakkaitamme luomaan erottautuvaa kulttuuria ja tekemään johtamisesta kilpailuetua yhdistämällä uusinta tutkimustietoa johtamisesta ja tiimeistä konkreettisiin ratkaisuihin ja konsepteihin ja valmentamalla dynaamisia argumentointi- ja keskustelutaitoja.

Olen valmentanut eri alojen ammattilaisia ja työyhteisöja yli kymmenen vuotta sekä opettanut yliopistojen johtamisen aineissa Suomessa ja Ruotsissa.

Olen hallintotieteiden maisteri ja viimeistelen juuri kauppatieteellistä väitöskirjaa erilaisten näkemysten hyödyntämisestä kokouksissa ja päätöksenteossa. Tutkimuksessa olen syventynyt erityisesti hallitustyöskentelyyn kokoushavainnointien avulla.

Leckléllä on paljon urheilullista porukkaa, mutta oma MM-kisaedustus on puolestaan yliopistojen väittelykilpailuista. Monta vuotta kansainvälisiä debattikilpailuja opetti dynaamisia keskustelu- ja reagointitaitoja, joilla voi nopeasti syventää aiheen kuin aiheen eri ulottuvuuksia.

Valmennan sekä yksilöiden taitoja että autan kehittämään työyhteisöjen kulttuuria ja valmiuksia hyödyntää yrityksen osaamispääomaa:

-Tiimi-, johtoryhmä- ja hallitustyöskentely

-Työyhteisöjen keskustelukulttuuri

-Esihenkilötaidot

-Johtajan ja asiantuntijan argumentointitaidot

-Argumentointi- ja keskustelutaidot työyhteisötaitona

Näiden vinkkien lisäksi jaan aina mielelläni syvällistä tutkimusosaamistani kaikkien nykyisten ja entisten kotikaupunkien parhaista kahviloista ja leipomoista.

Erityisosaamisalueet