Lecklén trai­neet esit­täy­ty­vät!

14.10.2024

Lecklén eri praktiikoilla on syksyn aikana aloittanut kolme etevää traineeta. Kolmikko esittelee itsensä ja kertoo ensimmäisen kuukauden tunnelmiaan.

Beda Paatelma: Aloitin syyskuussa traineena Lecklén arvonlisäverotiimissä Tampereella. Parhaillaan opiskelen kauppatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistossa. Pääaineeni on vero-oikeus ja aiempaa kokemusta minulla on verotuksesta Verohallinnolta henkilöverotuksen tehtävistä. Leckléllä olen päässyt työskentelemään hyvin monipuolisten ja mielenkiintoisten arvonlisäverotukseen liittyvien kysymysten parissa. Olen erittäin innoissani harjoittelujakson tarjoamasta mahdollisuudesta päästä kehittymään arvonlisäveroasiantuntijaksi Lecklén mahtavassa tiimissä.

Roni Luojus: Olen osa Lecklén Corporate Finance -tiimiä. Olen työskennellyt analyytikkoharjoittelijana syyskuun alusta lähtien. Toimin monipuolisesti osana erilaisia toimeksiantoja, kuten yrityskauppoja. Taustaa asiantuntijatehtävistä olen kerryttänyt tilintarkastuksesta, joka osaltaan on avustanut uusien työtehtävien ja konsulttikulttuurin omaksumista. Tähän mennessä lyhyehkön harjoittelujakson aikana koen kehittäneeni erityisesti analyyttisiä ominaisuuksiani. Jatkankin oman asiantuntijuuteni kehittämistä osana Lecklén yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota odottavaisin mielin.

Samuel Mäkinen: Opiskelen oikeustiedettä Lapin yliopistossa nyt kolmatta vuotta. Aloitin trainee-jaksoni Leckléllä syyskuussa, eli reilu kuukausi on nyt takana ensimmäisessä oman alani työpaikassa. Olen päässyt työskentelemään mielenkiintoni ytimessä, toimiessani osana M&A -praktiikkaa. Työtehtäviini on kuulunut monipuolinen kattaus erilaisia avustavia tehtäviä osana yritysjärjestelyjä, kuten yrityskauppoja. Edellä mainittuja tehtäviä ovat olleet esimerkiksi oikeudellinen selvitystyö, erilaisten asiakirjojen laatiminen sekä suomen- ja englanninkielisten kauppakirjojen oikoluku. Töissä erityisen mieluista on ollut se, että minulla on ollut aidot mahdollisuudet haastaa itseäni ja kehittyä. Lecklén arvoista nimenomaan mahdollistamisen voisinkin nostaa esille kuvastamaan fiiliksiäni ensimmäisen kuukauden osalta. Olen nimittäin päässyt osallistumaan myös asiakastapaamisiin sekä muihin tilaisuuksiin, mikä on ollut erityisen mielenkiintoista. Lisäksi on ollut mukavaa tutustua Lecklén monipuoliseen joukkoon eri alojen asiantuntijoita ja innolla odotan, mitä loppuvuosi tuo tullessaan.

Jaa artikkeli