Anu Jo­ki­nen on liit­ty­nyt Lecklén tii­miin

13.6.2022

KTM Anu Jokinen on liittynyt Lecklén tiimiin kesäkuun alussa!

Ennen Lecklélle siirtymistä Anu on työskennellyt Verohallinnossa yli kymmenen vuoden ajan sekä pari vuotta Big Four -yhtiössä. Työuran aikana Anulle on muodostunut laaja kokonaiskuva erityisesti pk-yritysten tuloverotuksen kentästä. Anu on työskennellyt paljon myös kansainvälisten verokysymysten parissa niin yhtiöiden kuin henkilöidenkin osalta. Lisäksi Anulta löytyy osaamista mm. yritysjärjestelyihin ja sukupolvenvaihdoksiin liittyen.

Anun ensisijainen toimistokaupunki on Jyväskylä, mutta hän osallistuu toimeksiantojen hoitamiseen valtakunnallisesti.

Anu Jokinen: ”Lecklén tarinaa ja kasvua on ollut hieno seurata ja vielä parempaa on päästä osaksi sitä. Uskon, että laaja-alainen verotuksen osaamiseni niin yrityspuolelta kuin henkilöverotuksestakin pääsee Leckléllä käyttöön ja myös kansainvälisen verotuksen vahvistuminen on mainio lisä Lecklén työkalupakkiin.”

Timo Torkkel: ”Hienoa, että Anu on liittynyt tiimiimme! Anun mukaantulo vahvistaa entisestään kykyämme avustaa asiakkaita esimerkiksi verotarkastustilanteissa, samoin kuin asiakkaidemme henkilöstön kansainvälisessä liikkuvuudessa. Jos suunnitelmissa on esimerkiksi siirtyminen Espanjaan etätöihin, selvitämme tähän liittyvät veroasiat!”

Jaa artikkeli