En­ni Alan­ko Lecklén tii­miin

17.11.2023

Enni Alanko on liittynyt Lecklén tiimiin lokakuussa. Enni on aikaisemmin suorittanut EU- ja kansainväliseen oikeuteen painottuneen notaarin tutkinnon, oikeustieteen maisterin (LL.M.) tutkinnon Hollannissa ja suorittaa parhaillaan oikeustieteen maisterin tutkintoa Lapin yliopistossa. Ulkomailla vietettyjen opiskeluvuosien jälkeen Enni on kotiutunut Pirkanmaalle ja hän työskentelee pääsääntöisesti Tampereen toimistolta käsin.

Ennen Lecklélle siirtymistään Enni on työskennellyt muun muassa Big Four-yhtiössä ja Verohallinnolla verotuksen eri osa-alueiden parissa. Enni liittyy Leckléllä arvonlisäverotustiimiin ja keskittyykin työskentelemään erityisesti arvonlisäverotukseen liittyvien toimeksiantojen parissa.

Enni Alanko: ”Olen todella innoissani saadessani liittyä osaksi Lecklén lämminhenkistä työyhteisöä! Minut on otettu erittäin hyvin vastaan ja olenkin heti päässyt mukaan mielenkiintoisiin toimeksiantoihin. Olen innoissani tulevasta ja kiitollinen saadessani kasvaa asiantuntijana osana Lecklén tarinaa.”

Jaa artikkeli