Et­sim­me lii­ke­ju­ri­dii­kan asian­tun­ti­joi­ta

12.4.2024

Liikejuridiikan asiantuntijoiksi Kuopioon ja Tampereelle

Lecklé etsii liikejuridiikan asiantuntijoita Kuopioon ja Tampereelle. Oletko sinä innostunut liikejuridiikan ammattilainen, jolla on halu tuoda pöytään ratkaisuja ja vastauksia? Haluatko työskennellä kehittyvässä ja kasvuhenkisessä työyhteisössä, jossa on lupa tehdä #positiivistajuridiikkaa?

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen konsulttitalo, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia palveluja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. Tarjoamme juridiikan rinnalla veropalveluita, yrityskauppapalveluita ja HR-palveluita. Leckléllä on toimistot Tampereen ja Kuopion lisäksi Helsingissä, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Nyt etsimme vahvistusta erityisesti Tampereelle ja Kuopioon.

Haemme tiimiimme liikejuridiikan ammattilaisia

Työskentelet pääsääntöisesti yritysten ja omistajayrittäjien toimeksiannoissa. Hoitamiesi toimeksiantojen painopiste riippuu osaamisalueistasi. Keskeistä osaamista ovat muun muassa kokemus sopimusoikeudesta, työoikeudesta, yrityskaupoista ja riitojen ratkaisusta sekä tietosuojasta. Asiakastoimeksiantojen ja asiakassuhteiden hoitamisen lisäksi työhösi kuuluu osallistuminen asiakas- ja toimeksiantojen hankintaan sekä osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle

 • monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvuhaluisessa organisaatiossa
 • mukavan ja välittömän työympäristön, jossa voit olla oma itsesi ja jossa kannustetaan kehittymään
 • mahtavat työkaverit ja heidän tukensa toimeksiantojen hoitamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

Odotamme sinulta

 • OTK- tai OTM- tutkintoa
 • vähintään muutaman vuoden työkokemusta liikejuridiikkaan liittyvistä tehtävistä
 • erinomaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn
 • ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta

Muuta tietoa

 • Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
 • Aloitus sopimuksen mukaan
 • Toimistomme sijaitsee Kuopiossa Novapoliksessa ja Tampereella Satakunnankadulla
 • Liukuva työaika, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön

Muu liiketoimintakokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi toivomme ennen kaikkea, että olet mahtava työkaveri.

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 30.04.2024 mennessä osoitteeseen rekry@leckle.fi

Lisätietoja tehtävästä antavaa Hanna Huhtala (0400 484308, hanna.huhtala@leckle.fi) ja Jouni Sivunen (040 714 5505, jouni.sivunen@leckle.fi).

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

 

Jaa artikkeli