Frans Kär­ki on aloit­ta­nut Se­nior Ad­vi­so­ri­na Lecklén tii­mis­sä

13.12.2022

Vuosikymmenien tilintarkastus- ja konsultointikokemuksen omaava Frans Kärki on aloittanut Lecklén tiimissä Senior Advisorina. Frans, jos kuka, osuu luonteensa vuoksi positiivisen juridiikan taloon.

Frans, tervetuloa Lecklélle. Mikä sai sinut palaamaan konsultoinnin pariin?

- Leckléllä on paljon tuttuja ihmisiä, joiden tekemään työhön olen tottunut luottamaan jo vuosien ajan. Myös uudet tuttavuudet ovat osoittaneet pätevyytensä lyhyessä ajassa. Olen tästä mahdollisuudesta Leckléllä erittäin innoissani.

 Sinulla on pitkä historia tilintarkastajana, mutta kerrotko vähän mitä kaikkea olet urasi varrella tehnyt?

 - Toimin partnerina 27 vuoden ajan Big Four-yhtiössä. Vaikka olin tilintarkastajaliikemies, tein paljon muutakin. Vastasin asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelemisesta mm. liikejuridiikan ja verotuksen saralla.  Asiakkaat oppivat pian sen, että kun on ongelmia, niin niistä puhuttiin Frans Kärjelle. Yhdessä etsittiin sopivat osaajat ja saatiin ongelmat pois johdon pöydältä.

 Millaisia asioita osaamisestasi ja kokemuksestasi haluat tuoda tiimiimme?

 - Olen aina vaalinut asiakaspalvelua ja minulle muodostui sitä kautta paljon pitkäkestoisia asiakassuhteita. Haluan myös jalkauttaa Lecklélle sellaisia hyväksi havaittuja toimintatapoja, joista olen saanut entisessä elämässäni tiimeilleni ja itselleni hyvää palautetta.

Sinulla on pitkä ja intohimoinen suhtautuminen asiakastyöhön ja asiakkaiden palvelemiseen. Kerrotko tästä vielä lisää?

 - Kaikki asiat mihin elämässäni ryhdyn, teen täydellä intohimolla. Sama pätee asiakastyöhön, joka on ollut minulle työurallani sydämen asia.

Loppuun vielä hiukan kevyempää. Olet pohjoismaisen tangotanssin maailmanmestari takavuosilta 2004 ja 2005. Vieläkö käyt parketilla pyörähtelemässä?

- Käyn toki vielä parketilla pyörähtelemässä, lavatansseissa lähinnä, mutta kilpailemisen jätin reilut 15 vuotta sitten. Suhtauduin myös tanssiin aikanaan täydellä intohimolla ja paita oli treeneistä märkä vähintään viitenä iltana viikossa. Se oli upeaa aikaa.

Jaa artikkeli