Han­na Huh­ta­la Lecklé Oy:n toi­mi­tus­joh­ta­jak­si

16.10.2023

Laki- ja veropalveluita tarjoavan Lecklé Oy:n hallitus on nimennyt varatuomari (OTM, KTM) Hanna Huhtalan yhtiön toimitusjohtajaksi. Huhtala on tähän saakka toiminut Lecklé Oy:n arvonlisäveropalveluita tarjoavan sisaryhtiö Lecklé Alvia Oy:n toimitusjohtajana, jossa roolissa Huhtala jatkaa uuden nimityksen lisäksi myös jatkossa. Tero Kurvinen jatkaa Lecklé Corporate Finance Oy:n toimitusjohtajana.

Lecklén perustamisesta lähtien yhtiön toimitusjohtajana toiminut Jouni Sivunen jatkaa hallituksen puheenjohtajana johtaen samalla yhtiön myyntiä ja markkinointia.

Huhtalalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus verotuksesta ja liikejuridiikasta, erityisosaamisalueenaan arvonlisäverotus. Huhtala on toiminut aiemmin muun muassa Big Four -yhtiössä alueellisen laki- ja verotiimin vetäjänä ja myöhemmin perustamansa Lexalvia Oy:n toimitusjohtajana. Lecklé osti Lexalvia Oy:n liiketoiminnan syksyllä 2022.

Hanna Huhtala: Odotan innolla uuden roolin mukanaan tuomia asioita ja olen kiitollinen tuesta, jota jo tähän mennessä olen kollegoiltani saanut. Jouni on tehnyt erinomaisen ja tuloksekkaan työn johtaessaan Leckléä ja tästä on ilo jatkaa.  Meillä on mahtava ja osaava henkilöstö ja uskon, että pääsemme yhdessä vielä pitkälle.

Jouni Sivunen:  Yhtiön toiminta ja tiimin määrä on kasvanut vauhdikkaasti. Hanna on tässä vaiheessa meistä paras henkilö ottamaan ohjakset kasvuvaiheemme mukaisesta toiminnasta ja sen vaatimista kehitysaskelista. Kapula on helppoa ojentaa toiselle pohjalaiselle, tässä tapauksessa tomeralle lapualaiselle.  Muutoksen myötä ohjaan aikaani konsernitason liiketoimintojen kehittämiseen ja asiakkuuksiin.

Jaa artikkeli