Hu­go La­hi­kai­nen – Miet­tei­tä Lecklé Cor­po­ra­te Fi­nance-trai­nee­jak­sos­ta

31.10.2022

Lecklé Corporate Finance trainee -roolin hakuprosessin aikana vakuutuin, että Lecklé sopisi minulle loistavasti. Sain heti käsityksen, että Lecklén työyhteisö on erittäin ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä, mikä edesauttaisi myös oman oppimiskäyrän kehitystä.

Heti ensimmäisestä päivästä lähtien vastuun kantaminen konkretisoitui, kun pääsin osallistumaan meneillään oleviin projekteihin. Harjoittelun aikana sain korvaamattoman tilaisuuden tutustua pienten- ja keskisuurten yritysten yritysjärjestelyiden sekä -kauppojen maailmaan ottamalla osaa projektien elinkaarien jokaiseen vaiheeseen markkina-analyysistä yritysesitteiden laatimiseen.

Mielestäni yksi hienoimmista asioista harjoittelussani olikin se, että tiimini halusi altistaa minut usealle eri tehtävälle, jolloin kehittyisin ja oppisin tehokkaasti. Monipuoliset ja haastavat tehtävät paljastivat minulle omat vahvuuteni, mutta myös kehityksen kohteet. Oli myös positiivista huomata, että vastuun lisäksi oli kuitenkin aina mahdollista saada tiimiltä neuvoja, vaikka heillä olisi kuinka kiireellinen aikataulu.

Erityisesti Leckléstä jäävät myös mieleen mahtava organisaatiokulttuuri ja ihmiset. Asiantunteva henkilöstö positiivisella asenteella teki päivistä miellyttäviä. Harjoittelujakson kohokohdista yksi olikin Lecklé-päivät, jossa pääsimme kokoontumaan koko työyhteisön voimin mielenkiintoisen aktiviteetin parissa.

Lisäksi olen kiitollinen siitä, että kiinnostukseni kohteet otettiin huomioon koko harjoittelun ajan. Yhteenvetona voin mainita, että harjoittelujakso ylitti odotukseni saadessani viettää päiväni mielenkiintoisten, motivoivien ja haastavien tehtävien parissa, jotka toivat merkittävästi uutta kokemusta.

Kirjoittaja:

Hugo Lahikainen

Analyst Trainee

hugo.lahikainen@leckle.fi

Jaa artikkeli