Hy­vän joh­ta­mi­sen foo­ru­mi te­kee pa­luun - Lecklé yk­si jär­jes­tä­jis­tä

22.5.2024

Vuosina 2015-2019 järjestetty Hyvän johtamisen foorumi tekee paluun. Marraskuun viidentenä päivänä Seinäjoen Rytmikorjaamolla järjestettävä tapahtuma kutsuu jälleen johtajat, esihenkilöt ja kaikki johtamisesta kiinnostuneet kuulemaan päivänpolttavaa asiaa hyvästä johtamisesta sekä verkostoitumaan yhteisen asian äärellä.

Lecklé järjestää tapahtuman yhteistyössä Into Seinäjoen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulun, Sedun ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa. Tapahtuman ohjausryhmän muodostavat Markku Haapasalmi (Lecklé) ja Sami-Petteri Kivimäki (Lecklé), Anne-Maria Aho (SeAmk), Leena Perämäki (Into Seinäjoki), Tomi Kohtanen (Kauppakamari) ja Pasi Artikainen (Sedu)

Hyvän johtamisen foorumi on aikanaan Markku Haapasalmen ideasta syntynyt hanke, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on saada hyvästä johtamisesta kilpailuetu koko maakunnalle.

Pitkän johtajauran mm. pankkimaailmassa tehnyt ja nykyisin Lecklén HR-palveluiden johtamisen valmentajana työskentelevä Haapasalmi kertoo, että aikanaan harmiteltiin, kun tapahtuman järjestäminen päättyi ja iloitsee nyt foorumin henkiin herättämisestä.

Haapasalmen mukaan vallitseva maailmantilanne edellyttää hyvää johtamista.

- Hyvä johtaminen ja työilmapiiri korostuvat aikana, jolloin pätevästä työvoimasta on lähes joka alalla pulaa. Johtamisen kehittämiseen, työyhteisötaitoihin ja hyvään työilmapiiriin panostaminen on tärkeää voittavan työyhteisön rakentamisessa. Tässä johtajien ja kaikkien esihenkilöiden rooli on luonnollisesti tärkein.

Tapahtujan puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan kesäkuussa.

Hyvän johtamisen foorumin yhteydessä valitaan jälleen myös vuoden eteläpohjalainen johtaja.

Jaa artikkeli