Jar­mo Kuuse­la Se­nior Ad­vi­so­ryn roo­lis­sa osak­si Lecklén tii­miä

18.8.2023

Lecklé saa tiimiinsä merkittävää rakennusalan käytännön kokemusta, kun Jarmo Kuusela liittyy Lecklén tiimiin Senior Advisorynä.

Kuuselalla on lähes 15 vuoden monipuolinen kokemus YIT:ltä projektipäällikkön ja rakennuttamispäällikön tehtävissä ja yli 10 vuoden kokemus kiinteistökehittämisestä niin yrittäjänä kuin myös kiinteistökehitysjohtajana.

Osana Lecklén tiimiä Kuusela tuo asiakkaiden käyttöön monipuolista syväosaamista rakentamisen tekniseen ymmärtämiseen liittyen muun muassa seuraavissa asioissa: rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvä sopimusjuridiikka ml. urakkasopimukset, vuokrasopimukset ja kauppakirjat, YSE kommentointi ja tulkinta, hankelaskennassa avustaminen, teknisen DD:n
vaikutusten arviointi, viranomaisasiointi esim. lupaprosesseihin liittyen, myyjän ja tilaajan/ostajan edunvalvonta, avustaminen kaavakehityshankkeissa, tekninen neuvonta rakentamisen ja asumisen riidoissa, RS-järjestelmään liittyvä neuvonta.

Lecklén Jouni Sivunen: Jarmo tuo tiimiin rautaisella otteella rautaista rakennusteknistä ymmärrystä, josta on sekä meille juristeille että asiakkaillemme iso lisäarvo. Kykenemme antamaan Jarmon myötä näkemystä myös juridiikan taakse teknisempään sisältöön. Olen tuntenut Jarmon vajaan kymmenen vuotta. Jarmo on hyvin jämpti, mutta samalla myös hyväntahtoinen ihminen, minkä takia hän istuu mahtavasti mukaan tiimimme.

Jaa artikkeli