Lecklé hank­ki LexAl­via Oy:n lii­ke­toi­min­nan 5.10.2022

5.10.2022

Liike- ja verojuridiikkaan sekä yrityskauppakonsultointiin erikoistunut Lecklé hankki 3.10.2022 toteutetulla liiketoimintakaupalla arvonlisäverokonsultointia ja -koulutusta tarjoavan LexAlvia Oy:n liiketoiminnan. 

LexAlvia Oy:n liikevaihto on 30.9.2022 päättyneeltä tilikaudelta + 500.000 euroa. Liiketoimintakaupan myötä Leckléen siirtyy LexAlvia Oy:n perustaja Hanna Huhtalan lisäksi kolme työntekijää.

Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivunen: On upeaa, kun saimme sovittua tämän järjestelyn. Arvonlisäveropalvelut ovat luonnollinen osa yrityksille tarjoamaamme palveluvalikoimaa. Lisäksi saamme Hanna Huhtalan ja Eveliina Laakson johdolla todella rautaista osaamista arvonlisäverotuksesta. Erityisosaamisen ja kasvun lisäksi meille on tärkeää, että saimme ilmoittautua nyt mukaan markkinoille kasvajana, joka haluaa kasvaa myös muutoin kuin orgaanisesti. Otamme ilomielin vastaan yhteydenottoja tiimeiltä ja organisaatioilta, jotka näkevät itsensä osana Lecklén huipputiimiä.

LexAlvian toimitusjohtaja Hanna Huhtala: Olemme koko porukka innoissamme, että pääsemme osaksi Lecklén huipputiimiä, jonka kanssa olemme tehneet jo aiemmin tiivistä yhteistyötä. Yhdessä saamme hyödyntää monipuolista osaamistamme ja tarjota asiakkaillemme entistä laajemmat vero- ja liikejuridiikan palvelut. Pitkäaikainen yhteistyö tuttujen tuloverotuksen ja liikejuridiikan asiantuntijoiden kanssa saa näin ollen jatkoa entistä tiiviimmässä muodossa.

Yritysoston myötä Lecklé konsernin tavoite on tilikauden 2022-2023 osalta tavoitella lähemmäs 3 miljoonan euron liikevaihtotasoa. Tampereen Satakunnankadulla sijaitsevassa Tampereen toimistolla tulee olemaan loppuvuoteen mennessä toistakymmentä henkilöä ja kokonaisuudessaan Lecklé konsernissa yli 20 asiantuntijaa. Lecklén muut toimistot sijaitsevat Jyväskylässä, Seinäjoella ja Helsingissä. Lecklén tavoite on olla uusi valtakunnallinen vaihtoehto + 50 asiantuntijan voimin.

Jaa artikkeli