Lecklé kas­vaa! Haem­me tii­miim­me tie­to­suo­ja­ju­ris­tia

15.3.2023

Oletko sinä tietosuojasta innostunut juristi, jolla on halu toimia asiakkaiden kanssa paitsi ratkoen kysymyksiä myös kehittäen ratkaisuja? Haluatko työskennellä kehittyvässä ja kasvuhenkisessä työyhteisössä, jossa on lupa tehdä #positiivistajuridiikkaa?

Lecklé kasvaa ja etsii nyt tietosuojajuridiikan asiantuntijaa. Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia palveluja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. Leckléllä on toimistot Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Seinäjoella.

Haemme tiimiimme tietosuojajuridiikan asiantuntijaa

Työskentelet pääsääntöisesti organisaatioiden tietosuojaan liittyvien toimeksiantojen parissa. Työtehtäviisi voi kuulua muun muassa tietosuojadokumentaation sekä muiden juridisten asiakirjojen laatimista, asiakassuhteiden hoitamista sekä Lecklén tietosuojapraktiikan kehittämistä yhdessä muun tiimin kanssa. Tietosuojajuridiikan lisäksi työtehtäviisi kuuluu osaamistaustastasi riippuen esimerkiksi sopimusjuridiikkaa tai työoikeutta. Työhösi kuuluu myös osallistuminen asiakashankintaan sekä osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Voit valita kotitoimistosi Helsingin, Tampereen, Jyväskylän tai Seinäjoen toimipisteistämme.

Tarjoamme sinulle

  • monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvuhaluisessa organisaatiossa
  • mukavan ja välittömän työympäristön, jossa voit olla oma itsesi ja jossa kannustetaan kehittymään
  • mahtavat työkaverit ja heidän tukensa toimeksiantojen hoitamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

Odotamme sinulta

  • OTK- tai OTM-tutkintoa (tietosuojaan liittyvä jatkokouluttautuminen, kuten CIPP/E- ja/tai CIPM-sertifikaatti, katsotaan eduksi)
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta tietosuojaan liittyvistä tehtävistä
  • erinomaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn
  • ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta

Muuta tietoa

  • Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
  • Aloitus sopimuksen mukaan
  • Liukuva työaika, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön

Muu juridinen ja liiketoimintakokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi toivomme ennen kaikkea, että olet mahtava työkaveri.

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 31.03.2023 mennessä osoitteeseen rekry@leckle.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Anni Halinen (040 482 0516, anni.halinen@leckle.fi) ja Juho Wallenberg (040 162 5687, juho.wallenberg@leckle.fi).

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

LECKLESTÄ

Lecklé Oy on liikejuridiikan palveluita tarjoava konsultointitalo, joka on erikoistunut muun muassa yrityskauppoihin ja yritysjärjestelyihin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa suomalaiset pk-yritykset. Asiakkainamme on myös muun muassa pääoma- ja kiinteistösijoittajia, ja olemme toimineet neuvonantajina muun muassa laajoissa kiinteistöjärjestelyissä Suomessa. Toimimme asiakkaidemme neuvoantajina monipuolisesti ja laaja-alaisesti erilaisissa juridiikkaan, verotukseen ja talouteen liittyvissä kysymyksissä. Lecklé -konserniin kuuluu tällä hetkellä noin kolmekymmentä asiantuntijaa, joiden osaaminen nivoutuu liike- ja verojuridiikan sekä corporate finance -palveluiden ympärille. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Seinäjoella, Tampereella, Jyväskylässä ja Helsingissä.

Jaa artikkeli