Lecklé kas­vaa! Haem­me tii­miim­me ve­ro­asian­tun­ti­jaa

17.1.2023

Lecklé kasvaa ja etsii nyt tuloverotuksen asiantuntijaa. Oletko sinä innostunut verolakien soveltaja, jolla on halu toimia asiakkaiden kanssa paitsi ratkoen kysymyksiä myös kehittäen ratkaisuja? Haluatko työskennellä kehittyvässä ja kasvuhenkisessä työyhteisössä, jossa on lupa tehdä #positiivistajuridiikkaa?

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia palveluja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen. Leckléllä on toimistot Tampereella, Helsingissä, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Nyt etsimme vahvistusta erityisesti Tampereen verotiimiin.

Haemme tiimiimme veroasiantuntijaa

Työskentelet pääsääntöisesti yritysten ja omistajayrittäjien tuloverotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. Työtehtäviisi voi kuulua muun muassa ennakkoratkaisuhakemusten, valitusten, muistioiden ja juridisten asiakirjojen laatimista, asiakastapaamisiin osallistumista ja verkostoitumista.

Toimit yhteistyössä Lecklén yritysjärjestelyihin erikoistuneiden laki- ja veroasiantuntijoiden kanssa ja olet mukana etsimässä ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Työssäsi yhdistyy verotuksen ja juridiikan osaaminen. Asiakastoimeksiantojen ja asiakassuhteiden hoitamisen lisäksi työhösi kuuluu asiakashankintaa sekä osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle

 • monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvuhaluisessa organisaatiossa
 • mukavan ja välittömän työympäristön, jossa voit olla oma itsesi ja jossa kannustetaan kehittymään
 • mahtavat työkaverit ja heidän tukensa toimeksiantojen hoitamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen

Odotamme sinulta

 • soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi OTK-, OTM- tai KTM- tutkintoa
 • vähintään muutaman vuoden työkokemusta verotukseen liittyvistä tehtävistä
 • erinomaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn
 • ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta

Muuta tietoa

 • Toistaiseksi voimassa oleva työsopimus
 • Aloitus sopimuksen mukaan
 • Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Satakunnankadulla
 • Liukuva työaika, mahdollisuus osittaiseen etätyöhön

Muu juridinen ja liiketoimintakokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi toivomme ennen kaikkea, että olet mahtava työkaveri.

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 27.01.2023 mennessä osoitteeseen rekry@leckle.fi

Lisätietoja tehtävästä antavaa Arja Lehto (040 709 2833, arja.lehto@leckle.fi).

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana!

Jaa artikkeli