Lecklé kas­vaa ja ha­kee tii­miin­sä ko­ke­nut­ta rii­dan­rat­kai­su­ju­ris­tia

1.6.2023

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistavat kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokasta ja mahdollisuus- ja ratkaisukeskeistä.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat.

Haemme tiimiimme riidanratkaisuun erikoistunutta juristia

Voit valita kotitoimistosi Helsingin, Tampereen, Jyväskylän tai Seinäjoen toimipisteistämme. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Asiakastoimeksiantojen hoitamisen lisäksi työhön sisältyy asiakassuhteiden hoitamista, asiakashankintaa sekä osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvuhaluisessa organisaatiossa;
  • Mukavan ja välittömän työympäristön, jossa voi olla oma itsensä ja jossa kannustetaan kehittymään; ja
  • Mahtavat työkaverit ja heidän tukensa toimeksiantojen hoitamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • OTK tai OTM -tutkintoa;
  • Laajaa kokemusta riitaprosessien itsenäisestä hoitamisesta ja edelleen palavaa halua kehittyä arvostetuksi litigaattoriksi; ja
  • Ensiluokkaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja, huolellisuutta, ratkaisuhakuisuutta ja ennakkoluulottomuutta.

Muu juridinen ja liiketoimintakokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi toivomme ennen kaikkea, että olet mahtava työkaveri.

Mikäli kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 25.6.2023 osoitteeseen rekry@leckle.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Lauri Pyökäri, p. 040 128 4489, lauri.pyokari@leckle.fi

Jaa artikkeli