Lecklé ha­kee rii­dan­rat­kai­su- ja/tai työ­oi­keus­ju­ris­tia

29.9.2022

Lecklé kasvaa ja hakee tiimiinsä riidanratkaisu- ja/tai työoikeusjuristia

Tavoitteenamme on uudistaa toimialaa ja murtaa perinteisiä toimintamalleja.

Lecklé on käytännönläheinen ja ratkaisukeskeinen lakitoimisto, joka tarjoaa laaja-alaisesti juridisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja omistajastrategiaa sekä osaltaan mahdollistavat tavoitteiden saavuttamisen.

Toimintamallimme on asioiden pragmaattinen ratkaisu. Välitön kanssakäyminen ja läheinen asiakassuhde mahdollistavat kanssamme toimivan yhteistyön, joka on kustannustehokasta ja mahdollisuus- ja ratkaisukeskeistä.

Osaamisemme nivoutuu liike- ja verojuridiikan ympärille asiakaskunnan ollessa erityisesti yritykset ja niiden omistajat.

Haemme tiimiimme riidanratkaisuun ja/tai työoikeuteen erikoistunutta juristia

Voit valita kotitoimistosi Helsingin, Tampereen, Jyväskylän tai Seinäjoen toimipisteistämme. Työ edellyttää matkustusvalmiutta. Asiakastoimeksiantojen hoitamisen lisäksi työhön sisältyy asiakassuhteiden hoitamista, asiakashankintaa sekä osallistumista yhdessä toteutettavaan liiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle

  • Monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvuhaluisessa organisaatiossa;
  • Mukavan ja välittömän työympäristön, jossa voi olla oma itsensä ja jossa kannustetaan kehittymään; ja
  • Mahtavat työkaverit ja heidän tukensa toimeksiantojen hoitamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Odotamme sinulta

  • OTK tai OTM -tutkintoa;
  • Kokemusta riitaprosessien itsenäisestä hoitamisesta ja palavaa halua kehittyä arvostetuksi litigaattoriksi;
  • Suuntautumista työoikeuteen;
  • Vähintään edellytykset saada lupa oikeudenkäyntiasiamiehenä ja -avustajana toimimiseen; ja
  • Ensiluokkaisia kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja, huolellisuutta, ratkaisuhakuisuutta ja ennakkoluulottomuutta.

Muu juridinen ja liiketoimintakokemus ja osaaminen katsotaan eduksi. Kokemuksen ja osaamisen lisäksi toivomme ennen kaikkea, että olet mahtava työkaveri.

Mikäli kiinnostuit, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 07.10.2022 osoitteeseen lauri.pyokari@leckle.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Lauri Pyökäri, p. 040 128 4489, lauri.pyokari@leckle.fi, ja Juho Wallenberg, p. 040 162 5687, juho.wallenberg@leckle.fi

Jaa artikkeli