Lecklén vuo­si 2023 oli me­nes­tyk­se­käs

29.12.2023

Lecklén vuosi 2023 oli hieno ja menestyksekäs. Pääsimme tekemään vuoden aikana töitä noin 550:n asiakkaan kanssa, ja tuohon suureen joukkoon mahtui myös kymmeniä uusia yrityksiä. Saimme olla tukemassa asiakkaiden liiketoimintaa monipuolisesti niin liikejuridiikan ja verotuksen saralla kuin myös yritysmyynneissä ja arvonmäärityksissä. Iso kiitos jokaiselle asiakkaalle!

Myös henkilöstörintamalla oli paljon tapahtumia. Hanna Huhtala nimitettiin lokakuussa Lecklén Oy:n toimitusjohtajaksi ja yhtiön perustamisesta lähtien toimitusjohtajana työskennellyt Jouni Sivunen siirtyi johtamaan Lecklén myyntiä ja markkinointia jatkaen hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi huipputiimiimme liittyi noin parikymmentä kokopäiväistä tai osa-aikaista uutta leckléläistä.

Laajensimme syksyllä myös palvelualueitamme, kun Sami-Petteri Kivimäen johtama Lecklé HR-palvelut lanseerattiin ja lukuisa määrä mm. esihenkilövalmennuksia on käynnistynyt jo vuoden 2023 aikana.

Jatkoimme myös strategian mukaista maantieteellistä laajentumistamme uuden toimistokaupunkimme Kuopion muodossa.

Myös kumppaniverkostossa oli aktiivista meininkiä! Olimme jälleen vahvasti ja näkyvästi mukana niin kesä- kuin talviurheilussakin. Merkittävänä nostona tästä oli kumppanuuden päivitys pääyhteistyötasolle Euroopan parhaan jääkiekkoseuran Tapparan kanssa.

Lecklé ja leckléläiset olivat ahkerasti mukana tapahtumissa, koulutuksissa ja verkostoitumistilaisuuksissa. Lisäksi tartuimme ahkerasti kynään ja lopputuloksena oli kymmeniä asiantuntijatekstejä positiivisen juridiikan maailmasta, unohtamatta huippuvierailla kuorrutettua podcastiamme sekä Lecklé-twistillä maustettuja hiukan kevyempiä tuotoksia. Sosiaalisen median kanavillamme on jo yli 7000 seuraajaa.

Vuosi oli Lecklélle erittäin onnistunut ja tapahtumarikas. Valmistaudummekin ottamaan uuden vuoden vastaan innostunein mielin ja heti tammikuusta alkaen vauhti kiihtyy entisestään – kaikilla rintamilla.

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Jaa artikkeli