Ti­mo Torp­pa vas­taa jat­kos­sa Lecklén hal­lin­nos­ta

17.6.2022

Osa Lecklén DNA:ta on mahdollistaminen. Olemme sen mukaisesti toimineet myös sisäisesti ja tämä teema on menossa myös urapolkujen myötä eteenpäin.

Yhtenä askeleena ja yhteistä kasvua vahvistamaan on tehty järjestely, jossa Timo Torppa nimetään jatkossa vastaamaan tj:n rinnalla Lecklén hallinnosta sisältäen muun muassa raportoinnin, hankinnat ja IT:n. Timo on mukana myös valtaosassa sisäisistä kehityshankkeistamme.

Timo Torppa: ”Olen saanut olla mukana Lecklén tarinassa lähes alusta alkaen.  Yritys on kasvanut nopeasti ja kasvu näyttäisi jatkuvan edelleenkin, jolloin myös hallinnollisen työn määrä lisääntyy. Kehityskeskusteluissa nousi esiin minulle hieno mahdollisuus ja urapolku lähteä vastaamaan Lecklén hallintopuolesta entistä vahvemmin. Leckléllä on mahdollistettu myös hienosti toisen ”ammattini” eli pesäpallon ja työn yhteen sovittaminen.

Jouni Sivunen: "Timo Torppa on Lecklén ensimmäinen työntekijä vuodelta 2018. Timo on ollut alusta alkaen sisäinen tuki ja turva. On hienoa, että voimme yhdessä rakentaa urapolkuja eteenpäin niin, että ne mahdollistavat sekä henkilön että yrityksen jatkuvan kehittymisen. Onnea Timolle ja leckleläisille".

Jaa artikkeli