Trai­neek­si la­ki- ja ve­ro­pal­ve­lui­hin Lecklél­le

14.5.2024

Lecklé hakee kahta positiivista ja kehittymishaluista harjoittelijaa laki- ja veropalveluihin. Trainee-jakso alkaa syyskuussa ja kestää 3-4 kuukautta.

Tarjoamme sinulle

 • Monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä ja kasvuhaluisessa organisaatiossa
 • Mukavan ja välittömän työympäristön, jossa voi olla oma itsensä ja joka kannustaa kehittymään
 • Mahtavat työkaverit ja heidän tukensa toimeksiantojen hoitamiseen ja ammattitaidon kehittämiseen
 • Mahdollisuuden joustavaan työaikaan ja osittaiseen etätyöhön

Mikäli koet, että tehtävät yritysjuridiikan taikka arvonlisäverotuksen parissa kiinnostaisi ja haluat osaksi positiivista tiimiämme, lue alta tarkemmat tiedot tehtävästä ja hae mukaan!

1. M&A -trainee

M&A -traineena pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa yritysjuridiikkaan liittyvissä tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluisi muun muassa avustaminen yritysjärjestelyiden ja transaktioprosessien sekä edellä mainittuihin usein sisältyvien Due Diligence -tarkastusten kokonaisvaltaisessa toteuttamisessa tiiviissä yhteistyössä Lecklén kokeneiden laki- ja veroasiantuntijoiden kanssa.

Kotitoimistosi M&A -traineena voi sijaita Helsingissä, Jyväskylässä, Seinäjoella tai Tampereella sen mukaan, mikä vaihtoehdoista soveltuu sinulle parhaiten. Edellytämme matkustusvalmiutta Lecklén eri toimistokaupunkien välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Torkkeli, p. 040 154 4084, lauri.torkkeli@leckle.fi

2. Arvonlisäverotuksen trainee

Tehtävässä työskentelet arvonlisäverotuksen asiantuntijana lähellä yritysten ja yhteisöjen käytännön toimintaa. Työtehtäviisi voi kuulua muun muassa vastausten, hakemusten ja valitusten laatiminen Verohallinnolle ja tuomioistuimiin, kansainväliseen kauppaan liittyvät selvitykset, verollisen- ja verottoman toiminnan rajanvetokysymykset, kiinteistöjen ja rakentamisen verokysymykset, sopimuskommentointi sekä erilaiset arvonlisäveron laskelmat.

Kotitoimistosi arvonlisäverotuksen traineena sijaitsee Tampereen keskustassa Satakunnankadulla. Edellytämme matkustusvalmiutta Lecklén eri toimistokaupunkien välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eveliina Laakso, p. 040 668 5720, eveliina.laakso@leckle.fi

Osana M&A- ja arvonlisäverotiimiä toimit yhteistyössä Lecklén muiden asiantuntijoiden kanssa ja olet mukana etsimässä ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Työssäsi yhdistyy verotuksen, talouden ja juridiikan osaaminen monipuolisella tavalla.

Toivomme sinulta

 • OTM- tai KTM-tutkintoon tähtääviä opintoja
 • Innostunutta asennetta ja kiinnostusta yritysjuridiikkaan tai verotukseen
 • Kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja, hyviä tietoteknisiä taitoja (Word, Excel, PowerPoint) ja huolellisuutta
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn
 • Positiivista asennettaja tiimihenkeä
 • Työkokemus vastaavan tyylisistä työtehtävistä katsotaan eduksi

Muuta tietoa

 • Työkokemus vastaavan tyylisistä työtehtävistä katsotaan eduksi
 • Aloitus 2.9.2024 tai sopimuksen mukaan
 • Trainee-jakso on palkallinen (lisäksi mahdollisuus lounasetuun)

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 15.6.2024 mennessä osoitteeseen rekry@leckle.fi.

Toimithan nopeasti! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana.

Lecklé -konserni

Yrityksille, yrittäjille ja julkishallinnolle liike- ja verojuridiikan konsultointia, yrityskauppapalveluita ja HR-konsultointia tarjoava yritys. Kotipaikka: Tampere, toimistot myös Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki ja Kuopio. Asiantuntijoita + 30, konsernin liikevaihto 2023 päättyneellä tilikaudella 3,4 me.

www.leckle.fi

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli