Lecklé avus­ti Eläinkli­nik­ka Met­so Oy:tä osa­kas­so­pi­muk­sen laa­ti­mis­ta kos­ke­vas­sa toi­mek­sian­nos­sa.

25.10.2023

Lecklé avusti Eläinklinikka Metso Oy:tä osakassopimuksen laatimista koskevassa toimeksiannossa.

Eläinklinikka Metso tarjoaa Jyväskylän Taulumäellä monipuolista hoitoa lemmikkien perustarpeisiin, erityisenä osaamisalueenaan erilaiset kirurgiset toimenpiteet, iho- ja korvasairaudet sekä kuvantamistutkimukset.

Saku Kuula Eläinklinikka Metsolta toteaa toimeksiannon hoitamisesta:

”Toimipisteemme avauduttua meillä on mahdollisuus antaa Jyväskylän keskustan tuntumassa yksilöllistä ja lämminhenkistä palvelua ilman turhaa kiirettä. Lecklén asiantuntijat auttoivat meitä osakassopimuksen laatimisessa ja lopputulos oli meidän tarpeisiimme juuri oikeanlainen. Viesteihimme vastattiin Lecklén suunnalta viivytyksettä ja osakassopimuksen kustannus oli varsin kohtuullinen. Meille jäi kuva, että asiaamme hoidettiin koko ajan ammattitaitoisesti ja lämminhenkisesti – kuten mekin Metsolla haluamme asioita hoitaa.”

Lecklén tiimistä toimeksiannossa mukana olivat varatuomari Riikka Urtti ja varatuomari Tuure Kolehmainen.

Lecklé tarjoaa laadukkaita laki- ja veropalveluja, taloudellista neuvonantoa sekä HR-konsultointia yrityksille, niiden omistajille ja julkiselle sektorille Jyväskylässä, Tampereella, Seinäjoella, Kuopiossa ja Helsingissä. Palvelut kattavat laaja-alaisesti yrityksen kasvun sekä mahdollisten muutos- ja riitatilanteiden vaatimaa juridiikkaa ja verotusta.

Jaa artikkeli