Lecklé ja Ven­tu­re Part­ners neu­vo­nan­ta­ji­na Päi­vä­rin­teen Ti­mant­ti Oy:n yri­tys­kau­pas­sa

16.11.2023

Lecklé toimi Päivärinteen Timantti Oy:n osakkeenomistajien juridisena neuvonantajana yhteistyössä kauppaprosessin vetovastuullisena neuvonantajana toimineen Venture Partners Finland Oy:n kanssa yrityskaupassa, jossa Päivärinteen Timantti Oy:n osakekanta myytiin Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle. Yrityskaupan myötä Onnenrinteen hoivakodit ovat osa Mehiläinen-konserniin kuuluvia Mainiokoteja.

Päivärinteen Timantti Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen, ikääntyneiden asumispalveluja ja päivätoimintaa tarjoava yritys, joka toimii Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiöllä on 185 asukaspaikkaa. Mainiokodeilla on 86 hoivakotia eri puolilla Suomea, joissa on noin 4 000 asukaspaikkaa.

Päivärinteen Timantti Oy:n osakkeenomistajat kertovat Lecklén ja Venture Partnersin yrityskauppaneuvonannon palveluista seuraavaa:

”Lecklén ja Venture Partnersin asiantuntijat toteuttivat yrityskauppamme erittäin ammattitaitoisesti ja yhteistyö eri osapuolten kesken oli sujuvaa. Olemme vakuuttuneita siitä, että neuvonantajien vahva osaaminen ja kokemus olivat avainasemassa siinä, että saavutimme kaupassa parhaan lopputuloksen ja jatkon yrityksellemme. Asiantuntijoiden ammattitaitoinen ote loi vahvaa luottamusta siihen, että etumme otettiin huomioon myös kaikessa dokumentaatiossa. Suosittelemme lämpimästi Lecklén ja Venture Partnersin asiantuntijapalveluita kaikille, jotka etsivät luotettavia ja tuloksellisia kumppaneita yrityskauppaprojektiin.”

Leckléltä toimeksiannossa olivat mukana Riikka Urtti sekä Juho Wallenberg ja Venture Partners Finland Oy:ltä Marko Häkkinen. Onnittelemme kaikkia osapuolia kaupan johdosta!

Jaa artikkeli