Ai­ra Ei­ro­la val­men­ta­maan joh­ta­jien ja työyh­tei­sö­jen ar­gu­men­toin­ti­tai­to­ja ja tuo­maan uusin­ta tut­ki­mus­tie­toa HR Lead -tii­miin

10.10.2024

HM, argumentointivalmentaja, väitöskirjatutkija Aira Eirola on liittynyt Lecklé HR Lead -tiimiin.

Eirola tuo konkreettista tukea avainhenkilöiden menestyviin keskustelutaitoihin. Hyödyntämällä lisäksi hänen käytännönläheistä tutkimustietoa tiimeistä ja päätöksenteosta vahvistamme entisestään asiakkaidemme kilpailuedun ja edelläkävijyyden edellytyksiä.

Eirola on valmentanut eri alojen ammattilaisten ja tiimien argumentointitaitoja yli kymmenen vuotta. Hän on myös kansainvälisesti verkostoitunut väitöskirjatutkija ja perehtynyt erityisesti päätöksenteon, keskustelukulttuurin ja hallitustyöskentelyn menestyksen edellytyksiin.

Aira Eirola:
”Lecklé HR Lead tiimissä on niin kiinnostava osaamiskattaus, että on todella inspiroivaa liittyä mukaan. Uskon, että voimme yhdessä tuoda ainutlaatuista arvoa asiakkaille.

Koko Lecklén yhteisön hieno ilmapiiri, ammattitaito ja kasvutarina vetivät myös puoleensa.

Liityn mukaan erityisesti Lecklén esimies- ja työyhteisövalmennuksiin.

Tulen tukemaan sekä johtamistaitojen että keskustelukulttuurin ja tiimi-, johtoryhmä sekä hallitustyöskentelyn kehittämistä”.

Sami-Petteri Kivimäki: ”Olemme innoissamme saadessamme Airan osaamisen mukaan tiimiimme ja asiakkaidemme käyttöön. Vaikuttava ja taitava vuorovaikutus mahdollistaa osaltaan arvostavan johtamisen sekä voittavan tiimityön. Airan tutkimukseen perustuva tieto ja käytännön kokemus luovat hienon lisän osaavaan tiimiimme”.

Jaa artikkeli