Oo­na Nie­mi­nen Lecklé Sport-ur­hei­li­jak­si!

26.5.2021

Jyväskyläläinen pituushyppääjä Oona Nieminen on yksilöurheilua tukevan Lecklé Sport-tiimin ensimmäinen urheilija.

- Lecklé haluaa erottautua joukosta tuoden esiin rentoa ja huumorintajuista meininkiä. Huomasin tämän jo hakuvaiheessa ja ajattelin, että tässä on tarjolla sellainen kokonaisuus mihin haluan kovasti mukaan. Lecklé Sport -yhteistyö tarjoaa minulle kokonaisvaltaista tukea etenemiseen urheilu-urallani, Nieminen iloitsee.

Ennätyksensä 627 viime kesänä hypännyt Nieminen on asettanut alkamassa olevalle kaudelle kovat tavoitteet.

- Haluan löytää omat äärirajani tuloksellisesti sekä ottaa talteen kaiken urheilun antaman opin. Kesän 2021 päätavoitteet ovat 22-vuotiaiden EM-kisat heinäkuussa Tallinnassa sekä mitalisijat Tampereen Kalevan Kisoissa.

- Saamme tiimiin erittäin motivoituneen nuoren yleisurheilijan, jonka ulospäinsuuntautunut persoona soveltuu hyvin Lecklén arvoihin. Pyrimme omalta osaltamme auttamaan Oonaa siten, että hän pystyy tekemään arjestaan mahdollisimman laadukasta. Tämä on ensiarvoisen tärkeää kehitysvaiheessa olevalle urheilijalle, Lecklé Sportin johtaja Sami-Petteri Kivimäki toteaa.
Kivimäen mukaan Lecklé Sportin kumppanuuksien avainsana onkin kokonaisvaltaisuus.

- Tavoitteena on rakentaa kokonaisvaltaisia ja pitkäkestoisia kumppanuuksia, joissa pystymme auttamaan urheilijoita useilla eri sektorilla.
Lecklé Sport-tiimiin toinen urheilija julkaistaan lähiaikoina.

Jaa artikkeli