Va­ra­tuo­ma­ri Lau­ri Pyö­kä­ri on aloit­ta­nut Lecklél­lä

11.3.2022

Lauri Pyökäri on liittynyt Lecklén positiivisen juridiikan tiimiin. Pyökärillä on yli 20 vuoden kokemus liikejuridiikasta ja asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Pyökäri toimii Leckléllä paitsi asiantuntijana, myös liiketoimintajohtajana yrityksille tarjottavassa sopimusjuridiikassa, työoikeudessa ja riitojen ratkaisussa kehittäen palveluita ja toimintaamme yhä paremmin asiakkaita palvelevaksi yhteistyössä asiakkaiden ja muun tiimimme kanssa. Pyökärin ensijainen toimistokaupunki on Helsinki.

Lauri Pyökäri: ”Asiakastyössä mielestäni keskeistä on asiakkaan aito kuunteleminen ja tarpeisiin vastaaminen täsmällisesti juuri niihin muotoiltuja selkeitä ratkaisuja tarjoten. On tärkeää rakentaa luottamuksellinen ja rento ilmapiiri. Minut sai tulemaan Lecklélle sen rento, huumorintajuinen, asiakkaita aidosti kuunteleva ja sydämestään palveleva tiimi. On mahtavaa päästä mukaan energiseen joukkoon nauttimaan yhdessä tekemisen tunteesta. Lecklén asiakkaat hyötyvät kyvystäni löytää vaikeisiin kysymyksiin selkeitä ja yksinkertaisia ratkaisuja turhaa juristeriaa välttäen.”

Asianajotoimistoista hankitun kokemuksen lisäksi Pyökärillä on Etu ry:n ja Suomen Tukkukauppiaiden Liiton toimitusjohtajana yli 10 vuoden kokemus kaupan alan kotimaisesta ja kansainvälisestä lainsäädäntö- ja muusta vaikuttamisesta sekä strategia- ja sidosryhmätyöskentelystä sekä luonnollisesti myös alan juridisista kysymyksistä.

Jouni Sivunen: ”On hienoa saada Lauri mukaan tiimiimme. Lauri tuo meille keskeistä osaamista ja kokemusta erityisesti sopimus- ja työoikeuteen sekä niihin liittyvään riitojen ratkaisuun. Lauri tulee myös vastaamaan ko. palveluiden osalta yrityksille tarjottavasta liikejuridiikasta. Pitkä ura kaupan alan näköalapaikalta luo meille Laurin myötä entistä vankemman perustan pragmaattisen ja mahdollisimman suoraviivaisen juridiikan tarjoamiseen. Lauri istuu erinomaisesti rentoon, mutta erittäin palveluhenkiseen porukkaamme.”

Jaa artikkeli