Avioehtosopimimus

Avio­eh­to­so­pi­mi­mus

Onko tärkeää, että suvusta peritty yritys, maatila tai muu omaisuus säilyy suvussa? Onko yrityksen muiden omistajien kanssa sovittu, että kaikki tekevät avioehtosopimuksen kukin tahoillaan? Haluatteko varautua elämässänne myös ikäviin, mutta mahdollisiin tapahtumiin? Pidättekö taloudellisista asioista sopimista avioliiton päättyessä mahdollisesti haastavana?

Avioliitto päättyy kaikissa tapauksissa, joko avioeroon tai kuolemaan. Avioehtosopimuksella voidaan valintanne mukaan vaikuttaa näistä vain toiseen tai kumpaankin avioliiton päättymistilanteeseen.

Avioehtosopimus voidaan räätälöidä juuri tarpeenne mukaiseksi. Avio-oikeus voidaan avioehtosopimuksella poissulkea kokonaan tai vain osittain. Avioehtosopimus voi koskea esimerkiksi vain toisen puolison omistamia yhtiön osakkeita. Jossain tilanteissa yrityksen osakassopimuksessa voi olla myös velvoite avioehtosopimuksen solmimisesta.

Avioehtosopimus on määrämuotoinen asiakirja. Se on päivättävä, allekirjoitettava ja kahden esteettömän todistajan allekirjoitettava. Sopimus on rekisteröitävä Digi- ja väestötietovirastoon.

Hinta:

Alkaen 500 euroa sis. alv (hinta sisältää neuvottelun lakimiehen kanssa, avioehtosopimusluonnoksen ja yhden muokkauskierroksen sekä avioehtosopimuksen rekisteröinnin, mutta ei kuitenkaan viranomaiskuluja)

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.