Avustaminen saatavan perinnässä

Avus­ta­mi­nen saa­ta­van pe­rin­näs­sä

Onko teillä erääntyneitä saatavia? Olisiko saatavien perinnän ulkoistaminen aikanne säästämiseksi kustannustehokas vaihtoehto?

Erääntyneiden saatavien perässä juokseminen ei ole varmasti kenellekään se urheilulajeista mieluisin. Erääntyneisiin saataviin reagoiminen viivytyksettä on kuitenkin tärkeää mm. velan vanhentumisen katkaisemiseksi ja omien saatavien turvaamiseksi ennen velkaantuneen tahon mahdollista lisävelkaantumista. Jotta perintäprosessista tulisi ennemminkin sprintti kuin täyspitkä maraton, on perinnän ulkoistaminen ammattilaiselle suositeltavaa.

Avustamme teitä löytämään tilanteeseen sopivimman perintäkeinon ja laadimme perintään liittyvät asiakirjat, laskemme mahdollisten viivästyskorkojen määrän ja avustamme muissakin perintäprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Viimesijassa erääntyneitä saatavia voidaan periä prosessuaalisin keinoin käräjäoikeuteen laadittavalla haastehakemuksella ja myöhemmin ulosottoviranomaiselle tehtävällä ulosottohakemuksella. Avustamme teitä tarpeen mukaan ammattitaidolla myös prosessissa.

Hinta:

Erikseen sovittava kiinteä hinta tai tuntiperusteinen hinnoittelu.

Varaa maksuton alkukartoitus tai lähetä viesti

Varaa

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

    Lähetä viesti

      Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.